Πετρούσεφ: «Δε μπορείς να προετοιμαστείς κατάλληλα για τον Αντετοκούνμπο και τον ΛεΜπρόν»

Φιλίπ Πετρούσεφ - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Πετρούσεφ: «Δε μπορείς να προετοιμαστείς κατάλληλα για τον Αντετοκούνμπο και τον ΛεΜπρόν»

Sportal newsroom 11:27 - 23.07.2024 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.07.2024

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ μετά το φιλικό της Σερβίας με την Ελλάδα (94-72) μίλησε για τα ματσαρίσματα τόσο με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, όσο και τον ΛεΜπρόν Τζέιμς στον δρόμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ ήταν εκ των διακριθέντων της Σερβίας στα φιλικά προετοιμασίας της ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 και μάλιστα ξεχώρισε στην αναμέτρηση απέναντι στην Ελλάδα χθες (22/07, 94-72).

Ο 24χρονος φόργουορντ του Ολυμπιακού σε 24 λεπτά συμμετοχής στην αναμέτρηση, που ολοκληρώθηκε με νίκη των Πλάβι (94-72) απέναντι στη «γαλανόλευκη», συγκέντρωσε 15 πόντους, μαζί με 8 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Ο Πετρούσεφ σε αυτά τα φιλικά παιχνίδια έχει αποδείξει και με το παραπάνω την ποιότητά του, αφού μπόρεσε να τα... βάλει με αστέρες του παγκόσμιου μπάσκετ, όπως είναι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Σέρβος φόργουορντ ήρθε αντιμέτωπος και με τους δύο στα μεταξύ τους παιχνίδια αναλαμβάνοντας αυτά τα δύσκολα match up, που αποτελούν με σιγουριά σκληρή προετοιμασία για το Ολυμπιακό τουρνουά.

Όπως δήλωσε στη «Mozzart» ο Πετρούσεφ, ήταν πολύ σημαντικό για εκείνον το ότι αντιμετώπισε παίκτες αυτού του βεληνεκούς. «Ήταν κάτι σπουδαίο για εμένα. Δεν μπορείς να προετοιμαστείς καταλλήλως για αυτούς τους δύο. Έδωσα τα πάντα και πιστεύω πως μπορώ να βελτιωθώ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σέρβος φόργουορντ.

Αυτή ήταν αδιαμφισβήτητα η κατάλληλη προετοιμασία για τον ίδιο, αφού η Σερβία θα βρει πάλι μπροστά της τον «βασιλιά» και την Team USA μιας και βρίσκονται στον ίδιο όμιλο των Ολυμπιακών Αγώνων μαζί με το Πουέρτο Ρίκο και το Νότιο Σουδάν.

«Προετοιμαζόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δε θα είναι εύκολος ο όμιλος», υπογράμμισε ο 24χρονος φόργουορντ και συνέχισε αποθεώνοντας τον συμπαίκτη του, Νίκολα Γιόκιτς. «Αν είσαι ελεύθερος θα σε βρει. Τον ακολουθείς και διαβάζει ό,τι κάνεις», είπε για την συνύπαρξή του με τον «Τζόκερ» των Ντένβερ Νάγκετς.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });