Πλατανιώτη: «Από τους Ολυμπιακούς αγώνες σε μία κόλαση μέσα σε λίγες ώρες»
i

© Intime

Πλατανιώτη: «Από τους Ολυμπιακούς αγώνες σε μία κόλαση μέσα σε λίγες ώρες»

Sportal newsroom 22:06 - 12.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:06 - 12.08.2024

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη εξέφρασε την απογοήτευσή της για τις φωτιές που καίνε την Αττική.

Από τη χαρά των Ολυμπιακών αγώνων στην κόλαση της πυρκαγιάς. Το απόγευμα της Δευτέρας (12/8) επέστρεψε η ελληνική αποστολή από το Παρίσι σε μία δύσκολη ημέρα λόγω των πυρκαγιών που καίνε την Αττική.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη, αθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης, δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός αυτό. Η Ελληνίδα αθλήτρια, που κατέλαβε την έκτη θέση στο ντουέτο μαζί με Σοφία Μαλκογεώργου δεν μπορούσε να πιστέψει όσα έβλεπε.

«Από τους Ολυμπιακούς αγώνες σε μία κόλαση μέσα σε λίγες ώρες. Η φωτιά να κατεβαίνει μέχρι τη γειτονιά μας. Το δάσος, τα ζώα αλλά και τα σπίτια να καίγονται. Στο ίδιο έργο θεατές», ανέφερε μέσω instastory η Ευαγγελία Πλατανιώτη.

Η έμπειρη αθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης συμμετείχε για τέταρτη φορά σε Ολυμπιακούς αγώνες. Η Ευαγγελία Πλατανιώτη ήταν μαζί με τον Εμμανουήλ σημαιοφόροι στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών αγώνων του Παρισιού.

«Είμαστε αρκετά χαρούμενες με τις προσπάθειές μας, νιώθουμε περήφανες γιατί δώσαμε και την ψυχή μας, όπως και χθες. Δυστυχώς δεν μας βγήκε αυτό για το οποίο ήρθαμε, το οποίο ήταν η κατάκτηση ενός μεταλλίου, είναι πολλοί παράγοντες που το επηρεάζουν στο δικό μας άθλημα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Χθες είχαμε πάρα πολύ άγχος για αυτό που επιχειρήσαμε να κάνουμε. Σήμερα είπαμε ότι δεν χρειάζεται να αγχωνόμαστε τόσο. Χθες στο τεχνικό είχαμε ένα θέμα με ένα μηδέν που δόθηκε στην άσκησή μας και στην ένταση την οποία κερδίσαμε, παρόλα αυτά είδαμε ότι η βαθμολόγια δεν ήταν αντάξια του προγράμματός μας και αυτός είναι ένας από τους λόγους που το άθλημα χρειάζεται βελτίωση και να είναι δίκαιο προς του αθλητές.

Να επιβραβεύει δηλαδή τους αθλητές όπως πρέπει και όχι ανάλογα με το τι χώρα είναι ο κάθε αθλητής. Είμαι χαρούμενη γιατί παρουσιάσαμε τα δύο πιο δύσκολα προγράμματα στον κόσμο. Είχαμε τα μεγαλύτερα διαστήματα άπνοιας, κάτω δηλαδή από το νερό, το οποίο απαιτεί απίστευτη φυσική κατάσταση. Είμαι πολύ ευχαριστημένη, γιατί πολλοί πίστευαν ότι δεν θα βγάλουμε καν αυτά τα προγράμματα», δήλωσαν μεταξύ άλλων η Ευαγγελία Πλατανιώτη και η Σοφία Μαλκογεώργου μετά το τέλος της προσπάθειάς τους στο Παρίσι.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });