Η Πόλακ είναι η αθλήτρια με το θετικό δείγμα - Η ανακοίνωση της ΔΟΕ και ο αποκλεισμός

Ελένη Πόλακ

i

©Intime

Η Πόλακ είναι η αθλήτρια με το θετικό δείγμα - Η ανακοίνωση της ΔΟΕ και ο αποκλεισμός

Sportal newsroom 11:14 - 08.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:34 - 08.08.2024

Με ανακοίνωσή της, η ΔΟΕ έκανε γνωστό πως η Ελένη Πόλακ αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και της επιδόθηκε προσωρινός αποκλεισμός, λόγω θετικού δείγματος.

Η Ελένη-Κλαούντια Πόλακ είναι η Ελληνίδα αθλήτρια που αποκλείστηκε προσωρινά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού αφού απέτυχε σε τεστ ντόπινγκ, όπως ανακοίνωσε η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή και μετέδωσε το BBC.

Η 27χρονη επικοντίστρια αγωνίστηκε στον προκριματικό γύρο τη Δευτέρα (5/8), καταφέρνοντας να ξεπεράσει τα 4,20 μέτρα, αλλά όχι τα 4,40 μέτρα και έτσι δεν προκρίθηκε στον τελικό.

Πού βρίσκεται και τι κάνει σήμερα το φαινόμενο του στίβου, Γιουσέιν Μπολτ

Πού βρίσκεται και τι κάνει σήμερα το φαινόμενο του στίβου, Γιουσέιν Μπολτ

Ο ταχύτερος άνθρωπος εν ζωή και οκτώ φορές χρυσός Ολυμπιονίκης Γιουσέιν Μπολτ, ο οποίος αποσύρθηκε πριν από επτά χρόνια από την ενεργό δράση, έχει βάλει στόχο να πείσει τους συμπατριώτες τους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Υπενθυμίζουμε πως η ΕΟΕ είχε ενημερωθεί από τον ΕΟΚΑΝ για θετικό δείγμα την ίδια μέρα με τον προκριματικό του επί κοντώ. Η ΕΟΕ είπε την Τρίτη (6/8) ότι ένα μέλος της ομάδας της εκδιώχθηκε από το χωριό των αθλητών, αλλά δεν επιβεβαίωσε την ταυτότητα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });