Προπονήθηκε στο «Pierre-Mauroy» η Ελλάδα

Προπονήθηκε στο «Pierre-Mauroy» η Ελλάδα

Νίκος Καλαμπάκας 20:56 - 23.07.2024 / Ανανεώθηκε: 21:07 - 23.07.2024

Η Ελλάδα είχε μια πρώτη γνωριμία με το γήπεδο στο οποίο θα διεξαχθεί η πρώτη φάση του τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών αγώνων.

Στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί η πρώτη φάση του τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων προπονήθηκε για πρώτη φορά η Ελλάδα.

Η Εθνικής μας ομάδα μπάσκετ βρίσκεται στη Γαλλία και φορτσάρει προκειμένου να παρουσιαστεί έτοιμη όταν θα ξεκινήσουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισίου.

Το είπε και το έκανε ο Γιάννης - Μοίρασε νέα παπούτσια του σε όλη την Εθνική Ελλάδος
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

19:57 - 23.07.2024

Το είπε και το έκανε ο Γιάννης - Μοίρασε νέα παπούτσια του σε όλη την Εθνική Ελλάδος

Με τα παπούτσια του Γιάννη Αντετοκούνμπο θα εμφανιστούν οι Έλληνες διεθνείς στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου, αφού ο Έλληνας NBAer δώρισε σε κάθε μέλος της αποστολής από ένα ζευγάρι!

Οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη έχουν δύσκολο έργο, αφού θα αντιμετωπίσουν τον Καναδά, την Αυστραλία και την Ισπανία, στον όμιλο που από πολλούς έχει χαρακτηριστεί ως ο πιο δύσκολος του τουρνουά μπάσκετ.

Οι παίκτες της Ελλάδας είχαν την ευκαιρία να πατήσουν την έδρα στην οποία θα διεξαχθεί η πρώτη φάση του μπασκετικού τουρνουά και η ΕΟΚ έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από την προπόνηση των διεθνών.

Υπενθυμίζεται ότι η η «επίσημη αγαπημένη» ρίχνεται στη μάχη των Ολυμπιακών Αγώνων το ερχόμενο Σάββατο, 27/9, κόντρα στον Καναδά.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });