Στους Ολυμπιακούς αγώνες ο Ναδάλ - Θα παίξει διπλό με τον Αλκαράθ
i

© Photo by Mateo Villalba/Quality Sport Images/Getty Images

Στους Ολυμπιακούς αγώνες ο Ναδάλ - Θα παίξει διπλό με τον Αλκαράθ

Πηνελόπη Παπαδήμου 16:08 - 12.06.2024 / Ανανεώθηκε: 22:35 - 17.07.2024

Ο Ράφα Ναδάλ θα βρίσκεται στην αποστολή της Ισπανίας για τους Ολυμπιακούς αγώνες και θα αγωνιστεί μαζί με τον Κάρλος Αλκαράθ στο διπλό.

Ο Ράφα Ναδάλ θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς αγώνες. Ο Ισπανός, κάτοχος 22 Grand Slam τίτλων, θα βρίσκεται στην αποστολή της χώρας του για τη μεγάλη γιορτή του καλοκαιριού.

Όπως ανακοίνωσε ο αρχηγός της αποστολής, Νταβίντ Φερέρ, ο Ράφα Ναδάλ, ο Κάρλος Αλκαράθ, ο Πάμπλο Καρένιο Μπούστα, ο Αλεχάνδρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα και ο Μαρσέλ Γκρανόγιερς θα εκπροσωπήσουν την Ισπανία στο τουρνουά των ανδρών. Εκτός αποστολής στις γυναίκες έμεινε η Πάουλα Μπαντόσα. Στην αποστολή της χώρας της ιβηρικής θα βρίσκονται η Σάρα Σορίμπες Τόρμο και η Κριστίνα Μπούσα.

Ο Ναδάλ θα αγωνιστεί στο διπλό μαζί με τον Κάρλος Αλκαράθ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η επιφάνεια στην οποία θα αγωνιστούν οι τενίστες στο Παρίσι θα είναι το χώμα.

«Για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, σε προσωπικό επίπεδο θα ήθελα να αγωνιστώ άλλη μια φορά. Όλοι γνωρίζουν ότι πάντα ήμουν λάτρης των Ολυμπιακών Αγώνων. Έχω ζήσει απίστευτες στιγμές, βλέποντας την καθαρή ουσία του αθλήματος», είχε δηλώσει παλαιότερα ο Ράφα Ναδάλ για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς αγώνες.

«Σχετικά με το γεγονός να παίξω διπλά με τον Κάρλος, δεν έχω κάνει την παραμικρή κουβέντα μαζί του ως προς αυτό. Αλλά θα ήθελα και θα ήταν ένα καλό κίνητρο, ένα ακόμη κίνητρο, για μένα να μπορέσω να κλείσω τον Ολυμπιακό μου κύκλο παίζοντας με τον Κάρλος, με όλα όσα καταφέρνει, με τους νέους, και με το μεγάλο μέλλον που έχει μπροστά του», διευκρίνισε ο Ισπανός θρύλος του αθλήματος.

Ο Κάρλος Αλκαράθ είχε μιλήσει με τη σειρά του για να το ενδεχόμενο να παίξει μαζί με τον Ράφα Ναδάλ στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού. «Θα ήταν ένα όνειρο. Όχι μόνο το να κερδίσεις ένα μετάλλιο στο μονό ή στο διπλό, αλλά απλώς να ζήσεις την εμπειρία του να παίζεις διπλό με το είδωλό σου, θα ήταν μια ανάμνηση που θα κρατούσα με ιδιαίτερη αγάπη», σημείωσε ο 20χρονος Ισπανός.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });