Η Ρέιβεν Σόντερς αποκάλυψε γιατί φορούσε full-face στα προκριματικά της σφυροβολίας: «Θα πρέπει να κόψετε τα περισσότερα...»

Ρέιβεν Σάντερς

Η Ρέιβεν Σόντερς αποκάλυψε γιατί φορούσε full-face στα προκριματικά της σφυροβολίας: «Θα πρέπει να κόψετε τα περισσότερα...»

Κώστας Τόπας 14:52 - 08.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:15 - 09.08.2024

Η Αμερικανίδα σφαιροβόλος Ρέιβεν Σόντερς έχει γίνει viral αφού φοράει μία μάσκα κι ένα full-face στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Η Ρέιβεν Σόντερς συμμετείχε στη σφαιροβολία γυναικών στο «Σταντ Ντε Φρανς» την Πέμπτη και προκρίθηκε στον τελικό της Παρασκευής αφού η ρίψη της έφτασε τα 18,62 μέτρα - την έβδομη μεγαλύτερη απόσταση από όλους τους αγωνιζόμενους.

Συμμετέχοντας στους τρίτους Ολυμπιακούς Αγώνες, η 28χρονη κέρδισε το ασημένιο στην έκθεση του Τόκιο και ελπίζει να πάει καλύτερα αυτή τη φορά.

Η Σάντερς τράβηξε τα βλέμματα αφού φόρεσε μια ολόμαυρη μάσκα προσώπου και γυαλιά ηλίου, καθώς και μακριά, ακρυλικά νύχια στα χρώματα των ΗΠΑ, όταν βγήκε στο γήπεδο. Η ενδυμασία φέρνει σε... Hulk αλλά την βοηθάει να βγάζει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού της, όπως έχει παραδεχθεί η ίδια.

Η Σάντερς άρχισε να φορά τη μάσκα κατά τη διάρκεια του COVID-19 όταν ήταν απαραίτητο και συνεχίζει να το κάνει, καθώς εξαλείφει κάθε περισπασμό.

«Μου αρέσει να είμαι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής μου - πραγματικά δεν μπορώ να επαναλάβω αυτό που λέω, γιατί θα πρέπει να σβήσετε τα περισσότερα από αυτά που λέω ούτως ή άλλως. Αλλά λίγο πολύ για να το συνοψίσω, λέω στον εαυτό μου: «Το κατάλαβες, το κατάλαβες, είσαι πρωταθλητής, πρέπει να πιέσεις, πρέπει να πιέσεις, κανείς δεν πρόκειται να σου το δώσει, πρέπει να δούλεψε, πρέπει να αλέσεις, πρέπει να το πάρεις.

Τέτοια πράγματα, απλώς πολλές θετικές επιβεβαιώσεις για να μπορέσω να δώσω στον εαυτό μου τη δύναμη και να μπορέσω να κάνω αυτό που χρειάζομαι για να κάνω χωρίς να παρεμβαίνουν άλλοι», τόνισε χαρακτηριστικά στο Yahoo Sports.

Η Σάντερς είναι ομοφυλόφιλη και υπερασπιστής τόσο των δικαιωμάτων LGBTQ όσο και της ευαισθητοποίησης για την ψυχική υγεία. Απέφυγε την τιμωρία από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή επειδή έκανε μια χειρονομία «Χ» στο Τόκιο - με στόχο να εμπνεύσει όσους καταπιέζονται.

Αποβλήθηκε λόγω συμμετοχής για 18 μήνες αφού έχασε τρία τεστ ντόπινγκ. Η απαγόρευση την απέκλεισε από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2023, αλλά έληξε εγκαίρως για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });