Εγραψε ιστορία ο Ρούντι Φερνάντεθ

Ρούντι Φερνάντεθ

i

© Intime

Εγραψε ιστορία ο Ρούντι Φερνάντεθ

Νίκος Καλαμπάκας 13:05 - 27.07.2024 / Ανανεώθηκε: 13:05 - 27.07.2024

Ο Ρούντι Φερνάντεθ έλαβε μέρος σε Ολυμπιακούς Αγώνες για έκτη φορά στην καριέρα του, ενώ συμμετείχε στον 36ο του αγώνα στην κορυφαία διοργάνωση των σπορ.

Η έναρξη του αγώνα Ισπανίας-Αυστραλίας, με τον οποίο ξεκίνησε το τουρνουά μπάσκετ υτων Ολυμπιακών Αγώνων, σημαδεύτηκε αμέσως από μια ιστορική εμφάνιση.

Ο Ισπανός γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης Ρούντι Φερνάντεθ μπήκε στο παρκέ με 5:18 να απομένουν για το 1ο δεκάλεπτο, που σηματοδότησε την 6η του εμφάνιση σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο 39χρονος έκανε το ντεμπούτο του στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004.

Συνολικά, το σημερινό παιχνίδι είναι το 36ο παιχνίδι του Ισπανού στους Ολυμπιακούς Αγώνες, το οποίο τον κατατάσσει στην 5η θέση στη λίστα με τους παίκτες με τις περισσότερες συμμετοχές όλων των εποχών.

Ο Ρούντι θα μπορούσε επίσης να γίνει ο παίκτης με τα περισσότερα παιχνίδια που παίχτηκαν στο μπάσκετ του Ολυμπιακού Τουρνουά, καθώς ο Άντριου Γκέιζ από την Αυστραλία ηγείται της λίστας με 40 αγώνες.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });