Αμφίβολος ο Ρούντι για το κρίσιμο ματς με τον Καναδά, αισιόδοξος ο Σκαριόλο για τη συμμετοχή του (vid)
i

© imago

Αμφίβολος ο Ρούντι για το κρίσιμο ματς με τον Καναδά, αισιόδοξος ο Σκαριόλο για τη συμμετοχή του (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 17:40 - 30.07.2024 / Ανανεώθηκε: 21:12 - 30.07.2024

Ο τραυματισμός του Ρούντι Φερνάντεθ στο κεφάλι και τον αυχένα, κατά τη διάρκεια του αγώνα της Ισπανίας με την Ελλάδα, φάνηκε σοβαρός, αλλά ο προπονητής του, Σέρτζιο Σκαριόλο ενημέρωσε πως «είναι αμφίβολος για το ματς με τον Καναδά, αλλά νοιώθει ήδη πολύ καλύτερα».

Όταν ο Ρούντι Φερνάντεθ έπεσε άτσαλα στο παρκέ, χτύπησε το κεφάλι του στο πόδι του Σάντι Αλντάμα και λίγο αργότερα εγκατέλειψε την αναμέτρηση κόντρα στην Ελλάδα αποχωρώντας υποβασταζόμενος και ζαλισμένος για τα αποδυτήρια, δημιουργήθηκε ένας φόβος στην Ισπανία: Πως θα εγκαταλείψει πρόωρα το τουρνουά. Πράγμα που σημαίνει πως, σε μία τέτοια περίπτωση, η φάση του τραυματισμούς του θα ήταν η τελευταία πρωταγωνίστησε (έστω και με αυτόν τον τρόπο) στην καριέρα του.

Στα 39 του χρόνια, ο βετεράνος γκαρντ έχει ήδη αποχωρήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης και έχει ενημερώσει άπαντες πως μετά το Ολυμπιακό τουρνουά του Παρισιού θα... κρεμάσει τα παπούτσια του.

Κόντρα στην Ελλάδα, o Ρούντι μέχρι που τραυματίστηκε είχε προλάβει να σκοράρει 10 πόντους σε 18'58'' χρόνο συμμετοχής, αλλά πλέον το ερώτημα είναι αν θα μπορέσει να αγωνιστεί κόντρα στον Καναδά. Στο τρίτο και τελευταίο ματς του ομίλου που θα κριθεί και η πρόκριση.

Προς το παρόν η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη, αλλά σύμφωνα με τον προπονητή του, Σέρτζιο Σκαριόλο «νοιώθει ήδη καλύτερα, αλλά μέχρι την Παρασκευή και το ματς με τον Καναδά θα έχουμε την ευκαιρία να επανεκτιμήσουμε την κατάστασή του».

Η αλήθεια είναι «πως χτύπησε πολύ άσχημα, αλλά δεν φαίνεται να έχει προκύψει κάποιο σοβαρό πρόβλημα στον αυχένα του. Σύντομα θα ξέρουμε αν θα παίξει, αλλά προς το παρόν θεωρείται αμφίβολος».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });