Ο Ρούντι Φερνάντεθ τερμάτισε την καριέρα του θλιμμένος, αλλά ήρεμος

Ο Ρούντι Φερνάντεθ τερμάτισε την καριέρα του θλιμμένος, αλλά ήρεμος

Νίκος Καλαμπάκας 12:23 - 03.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:24 - 03.08.2024

Οι δηλώσεις του Ρούντι Φερνάντεθ μετά την ήττα της Ισπανίας από τον Καναδά, που ήταν το τελευταίο ματς της καριέρας του.

Η τελευταία παράσταση του Ρούντι Φερνάντεθ δεν ήταν αυτή που θα ήθελε. Η Ισπανία ηττήθηκε από τον Καναδά και αποχαιρέτησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αφού τερμάτισε 4η στον όμιλο της Εθνικής μας.

Το πρόσωπο του αγώνα ήταν ο Ρούντι Φερνάντεθ. Ο ίδιος έμκεινε άποντος, αφού αστόχησε και στα 5 σουτ που επιχείρησε. Ο Φερνάντεθ δεν έχει συνηθίσει στην καριέρα του σε ανάλογες εμφανίσεις και στις δηλώσεις του τόνισε ότι ναι μεν νιώθει θλίψη, αλλά είναι και ήρεμος:

«Τα συναισθήματά μου; Θλίψη και ηρεμία», απάντησε όταν ρωτήθηκε σχετικά.

Νιώθω ηρεμία επειδή ήρθε η ώρα να ησυχάσω με την οικογένειά μου. Και θλίψη επειδή βίωσα πολλά πράγματα με την εθνική ομάδα, αλλά και με τους συλλόγους που αγωνίστηκα. Το γεγονός ότι δεν υπάρχουν άλλα ταξίδια και τουρνουά, δεν υπάρχει αυτή η ατμόσφαιρα, μου φέρνει θλίψη, θα μου λείψει η ομάδα», πρόσθεσε.

«Αποχωρώ έχοντας κάνει πάντα ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα. Τους ευχαριστώ όλους. Είμαι χαρούμενος με την δουλειά που κάναμε. Παλέψαμε μέχρι τέλους. Αυτό πρέπει να κάνεις όταν φοράς αυτή την φανέλα. Δεν ήταν γραφτό να προκριθούμε, αλλά φεύγω πλήρης και ήσυχος, έχοντας καλό προαίσθημα για την ομάδα από τον τρόπο που πάλεψε, τόσο για το παρόν, όσο και για το μέλλον», κατέληξε ο Ισπανός.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });