Ο Ρούντι Φερνάντεθ ήταν... άσφαιρος στο ματς που έκλεισε την καριέρα του

Ο Ρούντι Φερνάντεθ ήταν... άσφαιρος στο ματς που έκλεισε την καριέρα του

Νίκος Καλαμπάκας 22:28 - 02.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:28 - 02.08.2024

Χωρίς πόντο ολοκλήρωσε τον αγώνα κόντρα στον Καναδά ο Ισπανός Ρούντι Φερνάντεθ, ο οποίος ολοκλήρωσε στο Παρίσι μια πλούσια καριέρα γεμάτη τίτλους και διακρίσεις.

Η ήττα της Ισπανίας από τον Καναδά σηματοδότησε το τέλος της καριέρας του Ρούντι Φερνάντεθ.

Ο Ισπανός φόργουορντ είχε ανακοινώσει ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα είναι το τελευταίο τουρνουά στο οποίο θα αγωνιστεί. Ο Ισπανός που επί 24 συναπτά έτη τίμησε το εθνόσημο της χώρας του, έβαλε τέλος στην καριέρα του, όμως αυτό δεν ήταν όπως το ονειρευόταν.

Συγκεκριμένα, ο Ρούντι δεν σημείωσε ούτε έναν πόντο στο «αντίο» του. Ήταν άστοχος στα πέντε σουτ που επιχείρησε. Αγωνίστηκε για κάτι περισσότερο από 15 λεπτά και μάζεψε ένα ριμπάουντ ενώ έδωσε και μια ασίστ.

Στα 39 του χρόνια ο Φερνάντεθ βάζει τέλος σε μια λαμπρή καριέρα τόσο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και με την Εθνική Ισπανίας.

Στην καριέρα του ως διεθνής με την εθνική ομάδα της Ισπανίας, είχε 266 συμμετοχές και 11 μετάλλια από διοργανώσεις της FIBA.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });