Άνετη πρόκριση για τη Σάκκαρη στον τρίτο γύρο των Ολυμπιακών αγώνων
i

© Intime

Άνετη πρόκριση για τη Σάκκαρη στον τρίτο γύρο των Ολυμπιακών αγώνων

Πηνελόπη Παπαδήμου 16:49 - 29.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:08 - 29.07.2024

Η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στον τρίτο γύρο των Ολυμπιακών αγώνων.

Η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε 6-2, 6-3 της Γουέ Γουάν και έκλεισε θέση για τις 16 καλύτερες στο μονό των γυναικών.

Η Μαρία Σάκκαρη, όπως και στην πρεμιέρα της απέναντι στην Κάβινιτς, δεν αντιμετώπισε προβλήματα. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια σέρβιρε καλά και δέχθηκε μόνο ένα μπρέικ. Η Σάκκαρη έδειξε τις προθέσεις της από τπ πρώτο κιόλας σετ, το οποίο κατέκτησε με 6-2 κάνοντας δύο μπρέικ.

Παρόμοια εικόνα είχε και το δεύτερο σετ. Η Σάκκαρη προηγήθηκε με μπρέικ αλλά η αντίπαλός της είχε απάντηση στη συνέχεια. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια πάτησε στη συνέχεια γκάζι και κατέκτησε το δεύτερο σετ με 6-1 σφραγίζοντας την πρόκριση μετά από 66 λεπτά αγώνα.

Στον τρίτο γύρο η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει τη Μάρτα Κόστγιουκ από την Ουκρανία. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια μετράει δύο νίκες σε τρεις αναμετρήσεις που έχουν δώσει κατά παρελθόν. Σημειώνεται ότι η Μαρία Σάκκαρη θα αγωνιστεί αργότερα τη Δευτέρα μαζί με το Στέφανο Τσιτσιπά στο μικτό διπλό.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });