Πλήρωσε λάθη της και αποκλείστηκε η Σάκκαρη

Πλήρωσε λάθη της και αποκλείστηκε η Σάκκαρη

Πηνελόπη Παπαδήμου 19:21 - 30.07.2024 / Ανανεώθηκε: 19:59 - 30.07.2024

Η Μαρία Σάκκαρη πήρε το πρώτο σετ κόντρα στη Μάρτα Κόστγιουκ αλλά η τενίστρια από την Ουκρανία έκανε την ανατροπή και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά των Ολυμπιακών αγώνων.

Στη φάση των «16» ολοκληρώθηκε η παρουσία της Μαρίας Σάκκαρη στο τουρνουά του μονού στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού. Η κορυφαία Ελληνίδα ηττήθηκε 4-6, 7-6(5), 6-4 από τη Μάρτα Κόστγιουκ και αποχαιρέτησε το όνειρο για την κατάκτηση ενός μεταλλίου στο μονό των γυναικών.

Η Μαρία Σάκκαρη, μετά τον αποκλεισμό της στο μικτό διπλό όπου έπαιξε μαζί με τον Στέφανο Τσιτσιπά, στρέφει την προσοχή της διπλό, όπου θα αγωνιστεί μαζί με τη Δέσποινα Παπαμιχαήλ. Ήταν, πάντως, μία σκληρή ήττα για τη Μαρία Σάκκαρη που φάνηκε να κυριαρχεί μετά την κατάκτηση του πρώτου σετ, αν και βρέθηκε πίσω με δύο μπρέικ.

Σε ένα τρομερό roller coaster εξελίχθηκε το πρώτο σετ. Η Μαρία Σάκκαρη βρέθηκε πίσω με δύο μπρέικ (3-0) απέναντι στην Κόστγιουκ αλλά έδειξε τρομερή αντίδραση. Η κορυφαία Ελληνίδα ανέβασε το ποσοστό στο σερβίς της, περιόρισε τα λάθη και πήρε πέντε γκέιμ στη σειρά (5-3) όταν βρέθηκε με τις μπάλες στα χέρια για να κλείσει το πρώτο σετ. Εκεί, η τενίστρια από την Ουκρανία μείωσε με νέο μπρέικ, αλλά η Σάκκαρη δεν έχασε την αυτοκυριαρχία της και έκλεισε το πρώτο σετ στο σερβίς της Κόστγιουκ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Στο δεύτερο σετ οι δύο τενίστριες αντιμετώπισαν σημαντικά προβλήματα στο σερβίς του. Από το τέταρτο γκέιμ και μετά από διαδοχικά μπρέικ εναλλάξ, η Μαρία Σάκκαρη κράτησε για το 5-4, όπως και η Κόστγιουκ στη συνέχεια με αποτέλεσμα το δεύτερο σετ να οδηγηθει στο τάι μπρέικ. Εκεί, πάλι οι δύο τενίστριες είχαν τρομερές αστάθειες στο σερβίς του και μετά από διαδοχικά μίνι μπρέικ, η Κόστγιουκ κατέκτησε το δεύτερο σετ μετά από διπλό λάθος της Σάκκαρη.

Αρκετά λάθη στο σερβίς τους έκαναν οι δύο τενίστριες και στο τρίτο σετ. Αφού έσπασαν από δύο φορές το σερβίς η μία της άλλης, η Κόστγιουκ φάνηκε να έχει το πάνω χέρι αφού έκανε το τρίτο μπρέικ στο όγδοο γκέικ και σέρβιρε για για τη νίκη. Η Σάκκαρη, όμως, έχει τεράστια αποθέματα ψυχής και μείωσε σε 5-4 έχοντας την ευκαιρία να ισοφαρίσει. Το σερβίς της, όμως, την πρόδωσε και πάλι και η Κόστγιουκ πήρε την πρόκριση μετά από δύο ώρες και 49 λεπτά αγώνα.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });