Φουριόζα στην πρεμιέρα της η Σάκκαρη
i

© IMAGO / ZUMA Press Wire

Φουριόζα στην πρεμιέρα της η Σάκκαρη

Πηνελόπη Παπαδήμου 14:06 - 28.07.2024 / Ανανεώθηκε: 14:49 - 28.07.2024

Η Μαρία Σάκκαρη νίκησε εύκολα την Ντάνκα Κόβινιτς και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά τένις γυναικών.

Ιδανική πρεμιέρα έκανε στο τουρνουά τένις στους Ολυμπιακούς αγώνες η Μαρία Σάκκαρη. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε 6-0, 6-1 της Ντάνκα Κόβινιτς και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.

Η Μαρία Σάκκαρη δεν αντιμετώπισε προβλήματα στον αγώνα της ο οποίος ολοκληρώθηκε στα 58 λεπτά. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του αγώνα Αλεξάντροβα - Γουάν.

Η Σάκκαρη έχει από νωρίς τις προθέσεις της όταν κατέκτησε το πρώτο σετ με 6-0. Στο ίδιο μοτίβο εξελίχθηκε και το δεύτερο σετ, όπου η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια υπέστη μπρέικ στο πρώτο γκέιμ και στη συνέχεια κυριάρχησε απόλυτα και έφτασε στη νίκη.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Μαρία Σάκκαρη θα αγωνιστεί και στο τουρνουά του διπλού με τη Δέσποινα Παπαμιχαήλ αλλά και στο μικτό διπλό μαζί με τον Στέφανο Τσιτσιπά. Οπότε, το πρόγραμμα της κορυφαία Ελληνίδας τενίστριας είναι ιδιαίτερα φορτωμένο.

Η Σάκκαρη στις δηλώσεις της έχει επισημάνει ότι στοχεύει ψηλά στο Παρίσι. «Στο τένις κοιτάμε μόνο τον πρώτο γύρο. Ποτέ δεν κοιτάω όλο το ταμπλό. Προσωπικά αυτό με βοηθά να σκεφθώ μόνο το πρώτο ματς. Είναι δύσκολες κληρώσεις και στα τρία ταμπλό, αλλά είμαστε θετικοί, αισθάνομαι καλά και ελπίζω να πάει πάρα πολύ καλά», σημείωσε η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια.

Σε ερώτηση για αν είναι στόχος της είναι το μετάλλιο, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια σημείωσε: «Εννοείται πως το πιστεύω, αλλιώς δεν θα ήμουν εδώ σήμερα. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος στόχος αυτής της χρονιάς».

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });