Αιχμηρή απάντηση Ομπράντοβιτς σε Κολέ για τον Λεσόρ!

Ματίας Λεσόρ

i

©Intime

Αιχμηρή απάντηση Ομπράντοβιτς σε Κολέ για τον Λεσόρ!

Γιάννης Πάλλας 20:26 - 07.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:27 - 07.08.2024

Τι είπε ο προπονητής της Μονακό Σάσα Ομπράντοβιτς για το σχόλιο του Κολέ όσον αφορά τον Ματίας Λεσόρ

Το εγκώμιο του Ματίας Λεσόρ έπλεξε μετά τη νίκη της Γαλλίας επί του Καναδά ο προπονητής των «μπλε» Βενσάν Κολέ, γεγονός που προκάλεσε την άμεση αντίδραση του προπονητή της Μονακό Σάσα Ομπράντοβιτς.

Ο τεχνικός της Γαλλικής ομάδας λίγα λεπτά μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Καναδούς επισήμανε πως «είναι πιθανότατα αυτή τη σεζόν ο καλύτερος παίκτης στην Ευρωλίγκα.

Με τον Παναθηναϊκό κέρδισε στο Ευρωπαϊκό και δεν ήταν μακριά από το να κερδίσει και τον τίτλο του MVP. Για εμένα αυτό δεν είναι έκπληξη. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν παίζει στο ΝΒΑ. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί καμία ομάδα από το ΝΒΑ δεν έχει πάρει αυτόν τον παίκτη;».

Το σχόλιο αυτό του Βενσάν Κολέ δεν άρεσε καθόλου στον προπονητή της Μονακό Σάσα Ομπράντοβιτς που τοποθετήθηκε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Ο Σέρβος τεχνικός εξήγησε πως το ορθό θα ήταν να γίνεται προσπάθεια να μείνουν οι καλοί παίκτες στην Euroleague και τις υπόλοιπες διοργανώσεις και όχι να παροτρύνονται να τις εγκαταλείψουν για το ΝΒΑ.

«Αντί να προσελκύσουμε τους παίκτες να παραμείνουν, νέοι ή έμπειροι, να παίξουν μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις, να προστατέψουν το ευρωπαϊκό μπάσκετ γενικά, τους ενθαρρύνουμε να φύγουν για κάπου καλύτερα, περίεργο…», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Σάσα Ομπράντοβιτς.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });