«Σαρώνει» στο Youtube η Σελίν Ντιόν - Αποθέωση για την ερμηνεία της στον Πύργο του Άιφελ

Η Σελίν Ντιόν

i

© PS Youtube

«Σαρώνει» στο Youtube η Σελίν Ντιόν - Αποθέωση για την ερμηνεία της στον Πύργο του Άιφελ

Sportal newsroom 20:09 - 29.07.2024 / Ανανεώθηκε: 20:09 - 29.07.2024

Εντυπωσιακή ήταν η Σελίν Ντιόν στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, με το βίντεο της ερμηνείας της να «σαρώνει» το Youtube.

Το βράδυ της Παρασκευής (26/7) το Παρίσι συγκέντρωσε τα βλέμματα όλου του κόσμου, αφού εκεί διεξήχθη η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Βέβαια η εκδήλωση δέχθηκε «πυρά» από το κοινό, το οποίο ως επί το πλείστον την κατέκρινε για τα δρώμενα που έλαβαν χώρα.

Από τα «βέλη» όχι απλά γλύτωσε η Σελίν Ντιόν, αλλά η δημοφιλής τραγουδίστρια αποτέλεσε - για πολλούς - τη σανίδα σωτηρίας της τελετής. Η ερμηνεία του «Hymne A L'Amour» (το οποίο τραγούδησε για πρώτη φορά η Εντίθ Πιάφ) πάνω στον πύργο του Άιφελ ήταν αυτή που διόρθωσε κάπως την εκδήλωση, σύμφωνα με το κοινό. Μάλιστα, το βίντεο στο οποίο τραγουδά έχει συγκεντρώσει ήδη 4 εκατ. προβολές, δύο μέρες μετά την ανάρτησή του στο Youtube.

Στα σχόλια, όπως ήταν αναμενόμενο, το κοινό αποθέωσε την Σελίν Ντιόν για αυτή της την ερμηνεία, ενώ δεν ήταν λίγοι οι οποίοι στάθηκαν στην άμισθη παρουσία της αλλά και τα προβλήματα υγείας της. Η τραγουδίστρια δέχθηκε πρόταση να λάβει χρήματα για αυτή της την εκτέλεση, ωστόσο σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ αρνήθηκε την πρόταση λέγοντας πως θα το κάνει αφιλοκερδώς.

«Πόσοι ήρθατε εδώ μετά την απογοήτευση στο Παρίσι;»: Εκτοξεύθηκαν τα views στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας

«Πόσοι ήρθατε εδώ μετά την απογοήτευση στο Παρίσι;»: Εκτοξεύθηκαν τα views στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι άρχισαν... με το αριστερό, αφού η τελετή έναρξής τους δέχθηκε έντονη κριτική. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι οι οποίοι ανέτρεξαν στο παρελθόν, παρακολουθώντας ξανά αυτές της Αθήνας και του Πεκίνου.

Όσον αφορά την υγεία της τον Δεκέμβριο του 2022, η Ντιόν αποκάλυψε ότι είχε διαγνωστεί με σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου, μια νευρολογική διαταραχή που επηρεάζει τους μύες της. Τον Ιούνιο του 2024, η Ντιόν αποκάλυψε δημόσια σε εξώφυλλο του περιοδικού «People» ότι αντιμετώπιζε διάφορα μυστηριώδη συμπτώματα για 17 χρόνια πριν από τη διάγνωσή της τον Αύγουστο του 2022.

Μάλιστα η φιλανθρωπική οργάνωση της Σελίν Ντιόν δώρισε 2 εκατομμύρια δολάρια στην Ιατρική Πανεπιστημιούπολη «Anschutz», προκειμένου να υποστηρίξει την έρευνα αυτοάνοσης νευρολογίας για πέντε χρόνια. Η τραγουδίστρια είχε αναφέρει τότε πως με τη βοήθεια της Δρ. Πικέ και άλλων ειδικών - οι οποίοι και είχαν αναλάβει την έρευνα - κατάφερε να επιστρέψει στη σκηνή. «Η φωνή μου ξαναχτίζεται καθώς μιλάμε, αυτή τη στιγμή» είχε πει τότε, κάτι που επιβεβαιώθηκε την Παρασκευή στο Παρίσι.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });