Ο Πάτι Μιλς πήρε την Αυστραλία στην πλάτη του κόντρα στη Σερβία

Ο Πάτι Μιλς πήρε την Αυστραλία στην πλάτη του κόντρα στη Σερβία

Χρήστος Τσάλτας 16:26 - 06.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:40 - 06.08.2024

Η Αυστραλία πήρε τα ηνία του αγώνα από νωρίς κόντρα στη Σερβία, με τον Πάτι Μιλς να δίνει τον τόνο στην ομάδα του Μπράιαν Γκούριαν.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένας μονόλογος από πλευράς Αυστραλίας. Ο προημιτελικός ξεκίνησε πολύ καλά για τα «καγκουρό» κόντρα στην Σερβία, με τους παίκτες του Μπράιαν Γκούριαν να ελέγχουν απόλυτα το τέμπο και να φέρνουν το παιχνίδι στα μέτρα τους.

Η Σερβία αντέδρασε και μάζεψε την κατάσταση με τον Γκούντουριτς, αλλά οι Αυστραλοί κράτησαν το προβάδισμα ως το τέλος, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με 54-42.

Πρωταγωνιστής σε αυτή την κατάσταση ήταν ο Πάτι Μιλς. Ο πρώην άσος των Μαϊάμι Χιτ, που πλέον είναι ελεύθερος στην αγορά, έδωσε τον τόνο στην ομάδα του. Αυτό γιατί στο πρώτο μέρος έδωσε πολλές λύσεις, βγάζοντας ηγετική παρουσία στο παρκέ.

Στα 13:43 που έμεινε στο παρκέ το κοντέρ έγραψε 20 πόντους με 8/11 σουτ, αλλά και 2 ριμπάουντ, σε μια εξαιρετική εμφάνιση, με την οποία οι Αυστραλοί πήραν τον έλεγχο και κατάφεραν να κλείσουν το ημίχρονο με προβάδισμα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });