Πότε θα μάθει η Ελλάδα τον αντίπαλό της και αν θα προκριθεί στα προημιτελικά

Τόμας Ουόκαπ

Πότε θα μάθει η Ελλάδα τον αντίπαλό της και αν θα προκριθεί στα προημιτελικά

Νίκος Καλαμπάκας 16:54 - 02.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:32 - 02.08.2024

Η Ελλάδα επικράτησε της Αυστραλίας όμως για προκριθεί στην επόμενη φάση περιμένει το αποτέλεσμα του αγώνα της Σερβίας με το Νότιο Σουδάν. Πότε είναι η αναμέτρηση και πότε θα διεξαχθεί η κλήρωση της επόμενης φάσης.

Η Ελλάδα έκανε το καθήκον της, επικράτησε της Αυστραλίας με 77-71, όμως η διαφορά δεν είναι τέτοια που της έχει εξασφαλίσει ακόμα την πρόκριση στα νόκ άουτ ματς.

Οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη είχαν εξαιρετική απόδοση, όμως στην τελευταία περίοδο απώλεσαν τη διαφορά που είχαν πάρει και πλέον περιμένουν να μάθουν αν θα συνεχίσουν στο τουρνουά, το βράδυ του Σαββάτου 3/8.

Συγκεκριμένα η Εθνική μας εξαρτάται από το αποτέλεσμα της αναμέτρησης της Σερβίας με το Νότιο Σουδάν. Αν οι Σέρβοι επικρατήσουν με διαφορά τριών πόντων και πάνω, τότε η Ελλάδα θα είναι στην επόμενη φάση.

Η αναμέτρηση αυτή θα ξεκινήσει το βράδυ του Σαββάτου στις 22.00. Μετά το τέλος του οι χώρες που έχουν προκριθεί θα περιμένουν την κλήρωση που υπολογίζεται να γίνει 45 λεπτά μετά τη λήξη του τουρνουά.

Οπότε, εφόσον οι παίκτες του Σπανούλη προκριθούν, θα μάθουν τον αντίπαλό τους τα ξημερώματα της Κυριακής, 4/8. Όσον αφορά τους πιθανούς αντιπάλους της «γαλανόλευκης» στην προημιτελική φάση, θα είναι μία εκ των ΗΠΑ, Γερμανία ή Γαλλία.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });