Ο Πέσιτς τρελάθηκε με τα 9 τρίποντα του Κάρι και πήγε να... παίξει άμυνα - Τον τράβηξε συνεργάτης του (vid)

Ο Πέσιτς τρελάθηκε με τα 9 τρίποντα του Κάρι και πήγε να... παίξει άμυνα - Τον τράβηξε συνεργάτης του (vid)

Sportal newsroom 11:12 - 09.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:13 - 09.08.2024

Η εμφάνιση του Στεφ Κάρι κόντρα στην Σερβία ήταν τόσο εξωπραγματική, που μέχρι και ο ίδιος ο Σβέτισλαβ Πέσιτς ήθελε να μπει μέσα στο παρκέ να παίξει... άμυνα.

Η Σερβία λίγο έλειψε να σοκάρει την Team USA στον ημιτελικό του τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων διατηρώντας το προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα φτάνοντας τη διαφορά μέχρι και τους 17 πόντους. Ωστόσο, οι ΗΠΑ δεν πτοήθηκαν και με πρωτοστάτη τον εξωπραγματικό Στεφ Κάρι, τον ηγετικό ΛεΜπρόν Τζέιμς και τον καθοριστικό Κέβιν Ντουράντ έφεραν τούμπα το ματς και πήραν τη νίκη (95-91) και την πρόκριση στον μεγάλο τελικό, όπου θα αντιμετωπίσουν την οικοδέσποινα της διοργάνωσης, Γαλλία.

Αυτός, όμως που πάτησε τον ανταγωνισμό και πραγματοποίησε μία ασυναγώνιστη εμφάνιση ήταν αδιαμφισβήτητα ο «Σεφ» Κάρι. Ο σταρ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς έκανε ρεκόρ καριέρας στους Ολυμπιακούς Αγώνες ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 36 πόντους, ενώ ευστόχησε σε 9/14 τρίποντα. Αυτή η επίδοση ήρθε σε αντίθεση με τη μέχρι τώρα κατάστασή του στο τουρνουά, οπότε απαιτούταν ένα ξέσπασμα από την πλευρά του.

Ο Κάρι θα έλεγε κανείς πως δε μπορούσε να σταματήσει να σκοράρει κι έκανε ό,τι ήθελε την άμυνα των Σέρβων σε σημείο μάλιστα να βγάλει εκτός εαυτού τον προπονητή των «Πλάβι» Σβέτισλαβ Πέσιτς, που θέλησε να τον σταματήσει ο ίδιος από το να σκοράρει. Συγκεκριμένα , κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου, όταν ο Κάρι ευστόχησε στο όγδοο τρίποντό του, ο Πέσιτς πήγε να ορμήσει πάνω του και να μπει μέσα στο παρκέ για να τον παίξει εκείνος άμυνα, με τους συναδέλφους του να τον τραβούν για να τον συγκρατήσουν.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });