Πέσιτς: «Παίζουμε με την καλύτερη ομάδα στην ιστορία των Εθνικών»!

Σβέτισλαβ Πέσιτς

i

© Fiba

Πέσιτς: «Παίζουμε με την καλύτερη ομάδα στην ιστορία των Εθνικών»!

Γιάννης Πάλλας 21:29 - 07.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:29 - 07.08.2024

Ο προπονητής της Σερβίας Σβέτισλαβ Πέσιτς χαρακτήρισε τις Ηνωμένες Πολιτείες την καλύτερη ομάδα στην ιστορία των Εθνικών

Με την Team USA θα αγωνιστεί στον ημιτελικό των Ολυμπιακών Αγώνων θα αναμετρηθεί τηην Πέμπτη (8/8) η Σερβία και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο ομοσπονδιακός προπονητής Σβέτισλαβ Πέσιτς.

Ο έμπειρος τεχνικός εξήγησε πως σέβεται τους Αμερικανούς, αλλά θα κάνει την καλύτερη δυνατή προσπάθεια η ομάδα του γνωρίζοντας τον βαθμό δυσκολίας.

Πάντως, έσπευσε να επισημάνει πως ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο Στεφ Κάρι και οι υπόλοιποι παίκτες των ΗΠΑ, συνθέτουν την καλύτερη ομάδα στην ιστορία των Εθνικών!

«Είμαστε μεταξύ των τεσσάρων κορυφαίων ομάδων, κάτι που είναι μεγάλο επίτευγμα, αλλά προχωράμε. Έχουμε ήδη πει ότι ήρθαμε εδώ για να τα δώσουμε όλα για να φτάσουμε σε Ολυμπιακό μετάλλιο. Αύριο είναι η πρώτη ευκαιρία που δεν θέλουμε να χάσουμε εύκολα. Δεν απειλούμε κανέναν, ούτε έχουμε το δικαίωμα» δήλωσε ο Σβέτισλαβ Πέσιτς.

Και συμπλήρωσε: «Παίζουμε απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα, την καλύτερη στην ιστορία των Εθνικών. Έχουν μεγαλώσει ως ομάδα στο μεταξύ, και το σεβόμαστε αυτό, αλλά σεβόμαστε και τον εαυτό μας και δεν φοβόμαστε. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς προετοιμάζει τους παίκτες του, προκειμένου να μην αισθανθούν σε καμία περίπτωση φόβο και δέος απέναντι στους σούπερ σταρ του ΝΒΑ που βρίσκονται στο Παρίσι για να κατακτήσουν το χρυσό μετάλλιο.

Ασφαλώς και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος των Σέρβων, αλλά ξέρουν καλά πως χωρίς κανένα άγχος και με πίστη στις δυνατότητες τους μπορούν να πετύχουν το καλύτερο δυνατό.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });