Οι Σέρβοι εμφανίστηκαν... τύφλα στην απονομή του χάλκινου μεταλλίου (pics&vids)

Οι Σέρβοι εμφανίστηκαν... τύφλα στην απονομή του χάλκινου μεταλλίου (pics&vids)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 18:08 - 11.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:08 - 11.08.2024

Οι Σέρβοι γιόρτασαν... λίγο παραπάνω την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου, με τους παίκτες του Πέσιτς να εμφανίζονται μεθυσμένοι στην απονομή!

Η Σερβία, με τον Γιόκιτς να κάνει απίστευτα πράγματα, πήρε τη νίκη απέναντι στη Γερμανία και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τους παίκτες να γιορτάζουν με την… ψυχή τους την μεγάλη αυτή επιτυχία.

Όπως είδαμε στα social media, ο Νίκολα Γιόκιτς, ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, ο Βάσα Μίτσιτς, ο Φιλίπ Πετρούσεφ, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ και οι υπόλοιποι παίκτες του Σβέτισλαβ Πέσιτς έστησαν ένα ξέφρενο πάρτι με μπύρες και τραγούδια, ενώ ο «Τζόκερ» ήταν εκείνος που έκλεψε την παράσταση, τραγουδώντας ημίγυμνος!

Τα… κατάλοιπα του πάρτι πάντως, ήταν εμφανέστατα κατά την διάρκεια της απονομής του χάλκινου Ολυμπιακού μεταλλίου. Οι Σέρβοι εμφανίστηκαν ζαλισμένοι και μεθυσμένοι στο παρκέ για να παραλάβουν τα μετάλλιά τους, με την μεσημεριανή τους διασκέδαση να είναι χαραγμένη στα πρόσωπά τους, με ό,τι αυτό συνεπάγεται!

Οι εικόνες από την απονομή του χάλκινου μεταλλίου στην Σερβία αποδεικνύουν του λόγου το αληθές…

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

«Συμφώνησε ο Ερυθρός Αστέρας με Ολυμπιακό για Πετρούσεφ» - Κατηγορηματική η απάντηση των «ερυθρολεύκων»
EUROLEAGUE

19:44 - 10.08.2024

«Συμφώνησε ο Ερυθρός Αστέρας με Ολυμπιακό για Πετρούσεφ» - Κατηγορηματική η απάντηση των «ερυθρολεύκων»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ, όπως αναφέρουν ΜΜΕ από τη Σερβία, θα μετακομίσει στον Ερυθρό Αστέρα τη νέα σεζόν, κάτι που όμως η πλευρά του Ολυμπιακού διαψεύδει κατηγορηματικά.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });