Ηγετικές δηλώσεις Γιουλ: «Δεν είμαστε οι πιο δυνατοί, αλλά παίζουμε μαζί - Αυτό είναι το DNA μας»

Ηγετικές δηλώσεις Γιουλ: «Δεν είμαστε οι πιο δυνατοί, αλλά παίζουμε μαζί - Αυτό είναι το DNA μας»

Χρήστος Τσάλτας 14:34 - 30.07.2024 / Ανανεώθηκε: 14:34 - 30.07.2024

Ο Σέρχιο Γιουλ προσέφερε μια σπουδαία μπασκετική παράσταση και στο φινάλε του αγώνα στάθηκε στο DNA των Ισπανών σε δύσκολες συνθήκες.

Η Ισπανία μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Αυστραλία έψαχνε αντίδραση για να μείνει «ζωντανή» στο κυνήγι της πρόκρισης στην οκτάδα των Ολυμπιακών Αγώνων. Κόντρα στην Ελλάδα ο Σέρχιο Γιουλ βγήκε μπροστά με 13 πόντους και 7 ασίστ, δείχνοντας πως η τέχνη δεν ξεχνιέται, κάθε φορά που πατάει στο παρκέ.

Ο ηγέτης της Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε το σύνθημα και συνέβαλε στη μεγάλη νίκη της ομάδας του με 84-77, που την βάζει για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης.

Η τύχη της Εθνικής στα χέρια των... άλλων - Ήττα από την Ισπανία και all in με Αυστραλία

Η τύχη της Εθνικής στα χέρια των... άλλων - Ήττα από την Ισπανία και all in με Αυστραλία

Η Εθνική ομάδα έκανε τεράστια προσπάθεια σε ακόμα ένα παιχνίδι των Ολυμπιακών Αγώνων, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν συγκλονιστικός (27π, 11ρ), όμως οι Ισπανοί στο τέλος πήραν τη νίκη (84-77) και πλέον η τύχη δεν βρίσκεται στα χέρια της για πρόκριση στην οκτάδα.

Με το πέρας του αγώνα στο Πιερ Μορουά της Λιλ ο Γιουλ μίλησε για το στοιχείο που κάνει ξεχωριστή την ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο διαχρονικά. Και δεν έχει να κάνει ούτε με τα αθλητικά προσόντα, αλλά ούτε με το ταλέντο.

«Δεν είμαστε οι πιο ψηλοί, ούτε οι πιο δυνατοί, ούτε οι πιο όμορφοι σε αυτό το τουρνουά, αλλά ίσως είμαστε η ομάδα που παίζει μαζί περισσότερο από κάθε άλλη. Αυτό είναι το DNA μας», τόνισε ο βετεράνος άσος, που στα 37 του χρόνια οδηγεί τους Φούριας Ρόχας σε ακόμα ένα μεγάλο αθλητικό ραντεβού.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });