Ξανά στο επίκεντρο η κατάσταση του Σηκουάνα - Πώς είναι σήμερα ο ποταμός που βούτηξαν οι αθλητές (vids/pics)

Ξανά στο επίκεντρο η κατάσταση του Σηκουάνα - Πώς είναι σήμερα ο ποταμός που βούτηξαν οι αθλητές (vids/pics)

Sportal newsroom 11:30 - 05.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:30 - 05.08.2024

Σε… αρνητικό πρωταγωνιστή των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 εξελίσσεται ο Σηκουάνας, το κολύμπι στον οποίο φαίνεται πως αρρωσταίνει παρά τις διαβεβαιώσεις των διοργανωτών ότι τα βακτήρια στο ποτάμι που διασχίζει το Παρίσι είναι σε επίπεδα ασφαλή για τους αθλητές.

Παρά τις διαβεβαιώσεις των παριζιάνικων αρχών ότι ο ποταμός Σηκουάνας είναι καθαρός για τους αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων και τις βουτιές της δημάρχου Αν Ινταλγκό, οι βροχές ήταν αρκετές ώστε να κάνουν τον ποταμό ακατάλληλο για κολύμβηση.

Πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων οι Παριζιάνοι προσπάθησαν να καθαρίσουν τον Σηκουάνα. Τη μέρα της Τελετής Έναρξης έβρεχε καταρρακτωδώς, ενώ οι βροχές συνεχίστηκαν μολύνοντας και πάλι τον ποταμό και οδηγώντας σε ακυρώσεις και αναβολές αθλημάτων.

Εν τέλει ο Σηκουάνας καθαρίστηκε εκ νέου και οι αθλητές άρχισαν να αγωνίζονται. Τώρα οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων αποφάσισαν να ακυρώσουν προπόνηση που θα έκαναν οι αθλητές κολύμβησης για την μεικτή σκυταλοδρομία τριάθλου, λόγω και πάλι της ποιότητας του νερού στον ποταμό.

Σημειώνεται πως ο αγώνας της μεικτής σκυταλοδρομίας είναι προγραμματισμένος για τη Δευτέρα (5/8).

«Περιμένουμε βελτίωση των συνθηκών τις επόμενες ώρες, αλλά όχι σε επίπεδο στο οποίο μπορεί να γίνει η προγραμματισμένη για αύριο εξοικείωση με την κολύμβηση», ανέφεραν οι διοργανωτές σε ανακοίνωσή τους.

Η κίνηση-έκπληξη του Κερ με τον Ντουράντ ενόψει των νοκ άουτ των Ολυμπιακών Αγώνων

Η κίνηση-έκπληξη του Κερ με τον Ντουράντ ενόψει των νοκ άουτ των Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Κέβιν Ντουράντ αποτελεί βασικό επιθετικό πόλο της Team USA στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, με τον Στιβ Κερ να έχει βρει τρόπο να κρατήσει ισορροπίες σε ένα «λαμπερό» ρόστερ.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });