Σπανούλης στους διεθνείς: «Καταφέρατε να κάνετε τον κόσμο να διψάει να σας βλέπει»

Σπανούλης

i

© Intime

Σπανούλης στους διεθνείς: «Καταφέρατε να κάνετε τον κόσμο να διψάει να σας βλέπει»

Νίκος Καλαμπάκας 18:37 - 12.07.2024 / Ανανεώθηκε: 18:37 - 12.07.2024

Η ομιλία του Βασίλη Σπανούλη στους διεθνείς και τα συγχαρητήριά του για το γεγονός ότι έφεραν τη δίψα για το μπάσκετ στους Έλληνες.

Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει το Πουέρτο Ρίκο σε φιλικό αγώνα την Τρίτη 16 Ιουλίου και ο Βασίλης Σπανούλης, μίλησε για αυτό το ματς στους παίκτες του.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, μετά την προπόνηση της Παρασκευής 12/7, συγκέντρωσε την ομάδα του και θέλησε να τους μιλήσει για τον αγώνα της Θεσσαλονίκης:

«Είναι σημαντικό να σας δει ο κόσμος σε όλη την Ελλάδα. Είναι μισή ώρα πτήση η Θεσσαλονίκη. Είναι ήδη sold-out το παιχνίδι. Ο κόσμος διψάει να σας δει κι αυτό το έχετε πετύχει εσείς», είπε αρχικά ο Σπανούλης, για να συνεχίσει:

«Αυτό είναι μεγάλο πράγμα για την Εθνική Ομάδα. Να παίξουμε ένα φιλικό ακόμα και να βελτιωθούμε μέσα από αυτή την κατάσταση».

Η Ελλάδα κέρδισε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου και πλέον προετοιμάζεται για το ταξίδι της στην Πόλη του Φωτός.

Οι παίκτες του Kill Bill θα επιδιώξουν να κάνουν ένα βήμα τη φορά. Ο όμιλός τους είναι ο πιο δύσκολος του τουρνουά, αφού η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει τις Ισπανία, Αυστραλία και Καναδά.

Πρώτος στόχος λοιπόν είναι η πρόκριση στη δεύτερη φάση και από εκεί και πέρα θα ξεκινήσουν οι σκέψεις για τα μετάλλια!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });