Sportal Guest The Wavemakers Edition: Η Κέλλυ Αραούζου έμαθε να μην τα παρατάει ποτέ

Πηνελόπη Παπαδήμου Σωτήρης Κωσταβάρας 17:53 - 25.07.2024 / Ανανεώθηκε: 18:07 - 25.07.2024

Το τέταρτο επεισόδιο του Sportal Guest The Wavemakers Edition με την υποστήριξη της Nautica έρχεται με καλεσμένη την Κέλλυ Αραούζου. Η πρώην κολυμβήτρια μοιράζεται τις αναμνήσεις της από την αθλητική της ζωή και αποκαλύπτει ποιος Έλληνας αθλητής αποτέλεσε εφαλτήριο για να ασχοληθεί με την ανοιχτή θάλασσα.

To 2007, όταν ο Σπύρος Γιαννιώτης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην ανοιχτή θάλασσα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Μελβούρνης, η Κέλλυ Αραούζου αντιλήφθηκε ότι αυτό το αγώνισμα ήταν για εκείνη. «Κατάλαβα ότι αυτό είναι για μένα», ομολόγησε στο Sportal Guest The Wavemakers Edition με την υποστήριξη της Nautica η πρώην κολυμβήτρια.

Η μοίρα τα έφερε έτσι και η Κέλλυ Αραούζου, αφού μεταπήδησε στη μαραθώνια κολύμβηση, ακολούθησε τα βήματα του ειδώλου της, αλλά και της Μαριάννα Λυμπερτά, που αποτελούσε επίσης πρότυπο για εκείνη. Έχοντας μετρήσει αμέτρητα πλακάκια αλλά και... φύκια η 30χρονη πρώην αθλήτρια δηλώνει στο Sportal Guest The Wavemakers Edition με την υποστήριξη της Nautica ότι προτιμάει τη θάλασσα από την πισίνα.

Η Κέλλυ Αραούζου έμαθε μέσα από την ανασχόλησή της με τη μαραθώνια κολύμβηση να μην το βάσει ποτέ κάτω. Όπως σημειώνει η ίδια στο Sportal Guest The Wavemakers Edition με την υποστήριξη της Nautica η συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο αποτέλεσε ξεχωριστό κεφάλαιο στην καριέρα της ενώ μοιράζεται και μία ιδιαίτερη ιστορία από την παρουσία της στη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού.

Sportal Guest The Wavemakers Edition: Ο Γιάννης Φουντούλης ήταν προορισμένος για να παίξει πόλο

Sportal Guest The Wavemakers Edition: Ο Γιάννης Φουντούλης ήταν προορισμένος για να παίξει πόλο

Το τρίτο επεισόδιο του Sportal Guest The Wavemakers Edition με την υποστήριξη της Nautica έρχεται με καλεσμένο τον Γιάννη Φουντούλη. Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας πόλο ανδρών εξηγεί πώς η «γαλανόλευκη» έφτασε να αγωνίζεται πλέον για τα μετάλλια σε μεγάλες διοργανώσεις και αποκαλύπτει ποιο γκολ έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του.

Η Κέλλυ Αραούζου δίνει στο Sportal Guest The Wavemakers Edition με την υποστήριξη της Nautica τα δικά της προγνωστικά για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού. Δεν αποκλείει, μάλιστα, το ενδεχόμενο η ελληνική κολύμβηση να πανηγυρίσει το πρώτο Ολυμπιακό μετάλλιο σε αγώνισμα της πισίνας.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });