Sportal Guest The Wavemakers Edition: Ο Γιάννης Φουντούλης ήταν προορισμένος για να παίξει πόλο

Sportal Guest The Wavemakers Edition: Ο Γιάννης Φουντούλης ήταν προορισμένος για να παίξει πόλο

Το τρίτο επεισόδιο του Sportal Guest The Wavemakers Edition με την υποστήριξη της Nautica έρχεται με καλεσμένο τον Γιάννη Φουντούλη. Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας πόλο ανδρών εξηγεί πώς η «γαλανόλευκη» έφτασε να αγωνίζεται πλέον για τα μετάλλια σε μεγάλες διοργανώσεις και αποκαλύπτει ποιο γκολ έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο νησί της Χίου. Ως εκ τούτου η πισίνα έμοιαζε ένας αναπόφευκτος πρώτος σταθμός στη ζωή του Γιάννη Φουντούλη. Με τον πατέρα του και τον μεγάλο του αδερφό να ασχολούνται με το πόλο, όπως εξιστορεί ο ίδιος στο Sportal Guest The Wavemakers Edition με την υποστήριξη της Nautica, η ενασχόληση του με το άθλημα έμοιαζε οικογενειακή υπόθεση.

Με την πάροδο των χρόνων ο Γιάννης Φουντούλης αντιλήφθηκε ότι το πόλο θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Σε ηλικία 21 ετών ο διεθνής περιφερειακός μετακομίζει στον Ολυμπιακό και από εκείνη τη στιγμή η ζωή του αλλάζει. Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας πόλο ανδρών φιλοξενήθηκε στο Sportal Guest The Wavemakers Edition με την υποστήριξη της Nautica και μίλησε για την αγάπη για το πόλο που τον οδήγησε στο κομμάτι του πρωταθλητισμού. Τι ήταν αυτό που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην καριέρα του που είχε τίτλους, διακρίσεις και πολλές όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές.

Ο Γιάννης Φουντούλης, που ετοιμάζεται για την τέταρτη Ολυμπιακή συμμετοχή του, ομολογεί στο Sportal Guest The Wavemakers Edition με την υποστήριξη της Nautica ότι ίσως είναι η τελευταία του παρουσία σε Ολυμπιακούς αγώνες. Προσθέτει, μάλιστα, ότι θα ήθελε να το συνδυάσει με μία ακόμη μεγάλη στιγμή στην πορεία του στην Εθνική ομάδα.

Ο Γιάννης Φουντούλης, μαζί με άλλες κορυφές απολαμβάνει αυτή του πρώτου σκόρερ όλων των εποχών στην Εθνική ομάδα. Ο διεθνής περιφερειακός και αρχηγός της «γαλανόλευκης» επέλεξε στο Sportal Guest The Wavemakers Edition με την υποστήριξη της Nautica ποιο γκολ έχει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά και το μυαλό του.

Sportal Guest The Wavemakers Edition: Ο Μάνος Ζερδεβάς στοχεύει το χρυσό μετάλλιο στο Παρίσι

Sportal Guest The Wavemakers Edition: Ο Μάνος Ζερδεβάς στοχεύει το χρυσό μετάλλιο στο Παρίσι

Το δεύτερο επεισόδιο του Sportal Guest The Wavemakers Edition με την υποστήριξη της Nautica έρχεται με καλεσμένο τον Μάνο Ζερδεβά. Ο διεθνής τερματοφύλακας εξιστορεί το ξεκίνημά του στο πόλο, αποκαλύπτει πώς προετοιμάζεται πριν από κάθε αγώνα και σημειώνει ότι στόχος της Εθνικής είναι το χρυσό μετάλλιο στο Παρίσι.

Ο Γιάννης Φουντούλης μίλησε στο Sportal Guest The Wavemakers Edition με την υποστήριξη της Nautica με τα καλύτερα λόγια για τον Θοδωρή Βλάχου, προπονητή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, με τον οποίο συνεργάστηκε και στον Ολυμπιακό και τόνισε ότι η ομοιογένεια είναι ένα από τα συστατικά που έχουν φέρει τις επιτυχίες στην Εθνική πόλο ανδρών.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });