Sportal Guest The Wavemakers Edition: Ο Μάνος Ζερδεβάς στοχεύει το χρυσό μετάλλιο στο Παρίσι

Sportal Guest The Wavemakers Edition: Ο Μάνος Ζερδεβάς στοχεύει το χρυσό μετάλλιο στο Παρίσι

Πηνελόπη Παπαδήμου Σωτήρης Κωσταβάρας 17:45 - 23.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:52 - 23.07.2024

Το δεύτερο επεισόδιο του Sportal Guest The Wavemakers Edition με την υποστήριξη της Nautica έρχεται με καλεσμένο τον Μάνο Ζερδεβά. Ο διεθνής τερματοφύλακας εξιστορεί το ξεκίνημά του στο πόλο, αποκαλύπτει πώς προετοιμάζεται πριν από κάθε αγώνα και σημειώνει ότι στόχος της Εθνικής είναι το χρυσό μετάλλιο στο Παρίσι.

Μπαίνοντας από μικρός στις πισίνες, ο Μάνος Ζερδεβάς δεν χρειάστηκε παρά λίγα χρόνια για να καταλάβει ότι το πόλο είναι η ζωή του. Ο διεθνής τερματοφύλακας, ασημένιος Ολυμπιονίκης στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο φιλοξενήθηκε στο Sportal Guest The Wavemakers Edition με την υποστήριξη της Nautica και μίλησε για το ξεκίνημά του στο πόλο αλλά και τι του δίνει κίνητρο.

Ο Μάνος Ζερδεβάς βρέθηκε από την Ηλιούπολη, που δοκίμασε για πρώτη φορά το πόλο, στη Βουλιαγμένη και από εκεί στον Ολυμπιακό όπου αγωνίζεται μέχρι και σήμερα. Ο διεθνής τερματοφύλακας τονίζει μέσω του Sportal Guest The Wavemakers Edition με την υποστήριξη της Nautica ότι στόχος της Εθνικής ομάδας είναι να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Παρίσι.

Άλλωστε, όπως αναφέρει ο 27χρονος τερματοφύλακας, το χρυσό μετάλλιο είναι κάτι που λείπει από την Εθνική ομάδα πόλο. Ο Μάνος Ζερδεβάς αποκαλύπτει στο Sportal Guest The Wavemakers Edition με την υποστήριξη της Nautica πώς προετοιμάζεται ψυχολογικά πριν από κάθε παιχνίδι και πώς καταφέρνει να κρατηθεί τόση ώρα στην επιφάνεια του νερού.

Sportal Guest The Wavemakers Edition: Η Αλεξάνδρα Ασημάκη συνεχίζει να καταρρίπτει στερεότυπα

Sportal Guest The Wavemakers Edition: Η Αλεξάνδρα Ασημάκη συνεχίζει να καταρρίπτει στερεότυπα

Το Sportal Guest The Wavemakers Edition με την υποστήριξη της Nautica κάνει πρεμιέρα με την Αλεξάνδρα Ασημάκη. Η Ελληνίδα φουνταριστή, που ετοιμάζεται για τη δεύτερη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς εξηγεί πώς συνδυάζει τον πρωταθλητισμό και τη μητρότητα αλλά τα εμπόδια που ξεπέρασε μέχρι να έρθει η πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες με την επιστροφή της στην Εθνική ομάδα.

Ο διεθνής τερματοφύλακας ετοιμάζεται για τη δεύτερη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς αγώνες. Όπως δήλωσε στο Sportal Guest The Wavemakers Edition με την υποστήριξη της Nautica, περιμένει με ανυπομονησία τη διοργάνωση του Παρισιού, αφού αυτή τη φορά οι εγκαταστάσεις θα έχουν αρκετό κόσμο αφού δεν θα υπάρχουν απαγορεύσεις όπως στο Τόκιο. Ο διεθνής τερματοφύλακας, που πρόσφατα ήταν μέσα στους πέντε υποψήφιους για το βραβείο του κορυφαίου πολίστα στην Ευρώπη, δηλώνει ότι οι χαρές που έχει γευτεί στον πρωταθλητισμό τον έχουν κάνει να μην σκέφτεται ότι θυσιάζει κάτι. Δίνει, μάλιστα, τη συμβουλή του προς τους νέους αθλητές που ασχολούνται με το πόλο ότι είναι κάτι που αξίζει τον κόπο.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });