Sportal Guest The Wavemakers Edition: Ο Νίκος Ξυλούρης πιστεύει στο ταλέντο της ελληνικής κολύμβησης

Sportal Guest The Wavemakers Edition: Ο Νίκος Ξυλούρης πιστεύει στο ταλέντο της ελληνικής κολύμβησης

Το πέμπτο επεισόδιο του Sportal Guest The Wavemakers Edition με την υποστήριξη της Nautica έρχεται με καλεσμένο τον Νίκο Ξυλούρη. Ο πρώην κολυμβητής και νυν έφορος κολύμβησης στην ΚΟΕ μοιράζεται τις αθλητικές του αναμνήσεις από τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004 και του 2008 όπου πήρε μέρος και δηλώνει αισιόδοξος για το μέλλον της ελληνικής κολύμβησης.

Με όνομα βαρύ σαν ιστορία, ο Νίκος Ξυλούρης βρέθηκε πολλές μπροστά σε μεγάλες προκλήσεις. Ο πρώην κολυμβητής εξομολογείται στο Sportal Guest The Wavemakers Edition με την υποστήριξη της Nautica ότι πολλές φορές πριν από τους αγώνες του προετοιμαζόταν με μουσική του «Αρχάγγελου της Κρήτης» με τον οποίο έχουν το ίδιο ονοματεπώνυμο.

Ο Νίκος Ξυλούρης μπήκε για πρώτη φορά στην πισίνα στον τόπο που μεγάλωσε, στην Κόρινθο. Οι γονείς του τον έσπρωξαν προς τα εκεί, όπως λέει ο ίδιος στο Sportal Guest The Wavemakers Edition με την υποστήριξη της Nautica επειδή ξεκίνησε η μεγαλύτερη αδερφή του.

Παρά το γεγονός ότι χρειάστηκε πολλές φορές να μετακινείται από την Κόρινθο στην Τρίπολη για να κάνει προπονήσεις, ο Νίκος Ξυλούρης κατάλαβε ότι η κολύμβηση ήταν το μονοπάτι που θα ακολουθούσε. Ο πρώην αθλητής σημειώνει στο Sportal Guest The Wavemakers Edition με την υποστήριξη της Nautica ότι η ανάληψη των Ολυμπιακών αγώνων το 2004, όταν ήταν 15 ετών αποτέλεσε για εκείνον ένα ξεχωριστό κίνητρο.

Στη γιορτή της Αθήνας ο Νίκος Ξυλούρης κατέγραψε την πρώτη του Ολυμπιακή συμμετοχή. Εκεί, όπως εξομολογείται ο ίδιος στο Sportal Guest The Wavemakers Edition με την υποστήριξη της Nautica, κατάλαβε γιατί η διοργάνωση αυτή είναι κάτι το ξεχωριστό, ακόμη κι αν δεν καταφέρει κάποιος αθλητής να διακριθεί.

Sportal Guest The Wavemakers Edition: Η Κέλλυ Αραούζου έμαθε να μην τα παρατάει ποτέ

Sportal Guest The Wavemakers Edition: Η Κέλλυ Αραούζου έμαθε να μην τα παρατάει ποτέ

Το τέταρτο επεισόδιο του Sportal Guest The Wavemakers Edition με την υποστήριξη της Nautica έρχεται με καλεσμένη την Κέλλυ Αραούζου. Η πρώην κολυμβήτρια μοιράζεται τις αναμνήσεις της από την αθλητική της ζωή και αποκαλύπτει ποιος Έλληνας αθλητής αποτέλεσε εφαλτήριο για να ασχοληθεί με την ανοιχτή θάλασσα.

Τέσσερα χρόνια μετά, στη διοργάνωση του Πεκίνου ήταν το κύκνειο άσμα για τον Νίκο Ξυλούρη, που κρέμασε το σκουφάκι του σε ηλικία 26 ετών. Μετά από ένα μεγάλο διάστημα μακριά από τις πισίνες, ο πρώην αθλητής υπηρετεί το άθλημα που αγάπησε από άλλο πόστο αφού βρίσκεται στο διοικητικό συμβούλιο της ΚΟΕ, είναι έφορος κολύμβησης και εκπρόσωπος της ΚΟΕ στην ΕΟΕ. Όπως σημειώνει ο ίδιος στο Sportal Guest The Wavemakers Edition με την υποστήριξη της Nautica υπάρχει ταλέντο στην ελληνική κολύμβηση. Αν και... προληπτικός δηλώνει, μάλιστα ότι ίσως ήρθε η ώρα η ελληνική κολύμβηση να πανηγυρίσει ένα μετάλλιο σε Ολυμπιακούς αγώνες.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });