Κάρι για... τέσσερις: Πήρε «φωτιά» κι έβαλε μπροστά την Team USA κόντρα στην Σερβία! (vid)

Στεφ Κάρι

i

© Imago

Κάρι για... τέσσερις: Πήρε «φωτιά» κι έβαλε μπροστά την Team USA κόντρα στην Σερβία! (vid)

Ευτυχία Οικονομίδου 20:08 - 17.07.2024 / Ανανεώθηκε: 20:10 - 17.07.2024

Σα να μην πέρασε μια μέρα ο Στεφ Κάρι ηγείται της προσπάθειας της Team USA στο φιλικό κόντρα στην Σερβία ξεσηκώνοντας τον πάγκο της ομάδας του μετά και το εκπληκτικό... τετράποντό του.

Η Team USA βρίσκεται στο Άμπου Ντάμπι πραγματοποιώντας την προετοιμασία της και εν μέσω αυτής αναμετρήθηκε με την Σερβία σε φιλικό παιχνίδι ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων.

Στην αρχή, η Σερβία έδειχνε να έχει το πάνω χέρι στην αναμέτρηση, όμως ο Στεφ Κάρι φανέρωσε τις διαθέσεις του με το... καλημέρα σας!

Η Team USA έφτασε στο Άμπου Ντάμπι κι ένα... γεράκι τράβηξε την προσοχή του Κάρι (vid)

Η Team USA έφτασε στο Άμπου Ντάμπι κι ένα... γεράκι τράβηξε την προσοχή του Κάρι (vid)

Η Team USA έφτασε στο Άμπου Ντάμπι όπου θα δώσει τα φιλικά προετοιμασίας της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 και ο Στεφ Κάρι κράτησε στο χέρι του ένα... γεράκι, το εθνικό σύμβολο του κράτους.

Ο Αμερικανός γκαρντ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ, ενώ σημείωσε 9 πόντους μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο.

Με τον ίδιο ρυθμό συνέχισε ο Κάρι και στη δεύτερη περίοδο κάνοντας μάλιστα και την φάση του αγώνα. Ο κορυφαίος πλέι μέικερ, με το σκορ να βρίσκεται ισόπαλο στο 40-40 ευστόχησε σε τρίποντο και κέρδισε και το φάουλ στο 15ο λεπτό για να κάνει το 40-44.

Κάπως έτσι η Team USA πήρε τα ηνία της αναμέτρησης και πέρασε μπροστά στο σκορ. Με τον Κάρι να έχει ήδη στο πρώτο ημίχρονο 18 πόντους και 4/6 τρίποντα με 10 λεπτά συμμετοχής και την ομάδα του Στιβ Κερ να προηγείται με 14 πόντους (45-59) πριν ξεκινήσει το δεύτερο μέρος.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });