Ο Κάρι «τρέλανε» και τους συμπαίκτες του: Οι επικές αντιδράσεις στον πάγκο της Team USA μετά το αδιανόητο τρίποντο (vid)

Ο Κάρι «τρέλανε» και τους συμπαίκτες του: Οι επικές αντιδράσεις στον πάγκο της Team USA μετά το αδιανόητο τρίποντο (vid)

Χρήστος Τσάλτας 09:49 - 11.08.2024 / Ανανεώθηκε: 10:02 - 11.08.2024

Ούτε και οι συμπαίκτες του δεν άντεξαν! Ο Στεφ Κάρι απέδειξε πως είναι... εξωγήινος, ευστοχώντας σε ένα μυθικό τρίποντο κόντρα στην Γαλλία, το οποίο έκανε τον πάγκο της Team USA να ξεσπάσει σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Αν έχει μια ξεχωριστή ικανότητα ο Στεφ Κάρι, αυτή είναι να αφήνει άπαντες με το στόμα ανοιχτό. Είτε πρόκειται για τους φιλάθλους, είτε για αντιπάλους. Είτε ακόμα και τους συμπαίκτες του, με τους οποίους περνάει ώρες ατελείωτες στο γήπεδο.

Όσα κάνει στην προπόνηση είναι εντυπωσιακά. Την ώρα του αγώνα όμως δείχνουν ακόμα πιο εντυπωσιακά και επιβλητικά. Όπως συνέβη και στον μεγάλο τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων κόντρα στην Γαλλία, στην Accor Arena. Ο ηγέτης των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς πήρε την κατάσταση στα χέρια του, στο φινάλε και «καθάρισε», οδηγώντας την Team USA στο χρυσό.

Το τριήμερο της... οργής: Ο Στεφ Κάρι διέλυσε τους αντιπάλους του και τη λογική, τερματίζοντας το μπάσκετ!

Το τριήμερο της... οργής: Ο Στεφ Κάρι διέλυσε τους αντιπάλους του και τη λογική, τερματίζοντας το μπάσκετ!

Μέγας είσαι Στεφ και θαυμαστές οι βόμβες σου! Ο μεγαλύτερος σουτέρ στην ιστορία του μπάσκετ «χτύπησε» ξανά και αφού έριξε τη Σερβία στο καναβάτσο, χάρισε μια μεγαλειώδη μπασκετική παράσταση στον αγώνα του χρυσού μεταλλίου κόντρα στη Γαλλία.

Στο μεγάλο παιχνίδι του Σαββάτου έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα με ένα αδιανόητο τρίποντο, έχοντας κρεμασμένους πάνω του τους Νικολά Μπατούμ και Εβάν Φουρνιέ. Ούτε η άμυνα των δύο Γάλλων όμως ήταν ικανή να αλλάξει την κατάσταση.

Ο Κάρι πέτυχε ένα αδιανόητα τρελό τρίποντο, το όγδοο προσωπικό στον τελικό και έκανε τους συμπαίκτες του στον πάγκο να τρελαθούν για τα καλά. Με πρώτο τον Τζοέλ Εμπίντ, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει το σουτ που μπήκε.

Απολαύστε στο βίντεο που ακολουθεί τις αντιδράσεις του πάγκου της Team USA μετά το εύστοχο τρίποντο του χαρισματικού σκόρερ:

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });