Ο Κάρι «τερμάτισε» την έννοια των τρελών σουτ (vid)

Ο Κάρι «τερμάτισε» την έννοια των τρελών σουτ (vid)

Χρήστος Τσάλτας 18:57 - 02.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:22 - 02.08.2024

Αν υπάρχει ένας παίκτης που έχει τον τρόπο να... τρελαίνει τον κόσμο με τα απίθανα σουτ του, αυτός είναι ο Στεφ Κάρι. Αυτή τη φορά όμως, στην τελευταία προπόνηση της Team USA το πήγε σε άλλο επίπεδο.

Ο Στεφ Κάρι είναι ένας από τους παίκτες που έχουν αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο κοιτάζει ο κόσμος το μπάσκετ. Με την παρουσία του έχει αλλάξει το παιχνίδι, καθώς τα απίθανα τρίποντα που επιχειρεί γίνονται αντικείμενο συζήτησης πάρα πολλές φορές. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, η ικανότητά του στην εκτέλεση από μακρινή απόσταση παραμένει μοναδική.

Το φετινό καλοκαίρι ο χαρισματικός σκόρερ βρίσκεται στην Γαλλία για τις υποχρεώσεις της Team USA για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Η ομάδα του Στιβ Κερ παλεύει για την κατάκτηση ενός ακόμα χρυσού μεταλλίου, με τον Κάρι να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή. Και να το απολαμβάνει, όπως φαίνεται σε κάθε του κίνηση.

Αυτό φάνηκε σε ένα βίντεο που δημοσίευσε η Team USA, στο οποίο ο χαρισματικός σκόρερ πέτυχε όχι ένα, αλλά δύο απίθανα σουτ. Στο πρώτο μάλιστα μόλις έφυγε η μπάλα από τα χέρια του, γύρισε πλάτη, για να δει στη συνέχεια την κατάληξη της φάσης και να πανηγυρίσει σαν μικρό παιδί, όπως συνηθίζει σε τέτοιες περιπτώσεις.

Για ακόμα μια φορά έγινε talk of the town, τερματίζοντας την έννοια των crazy shots!

Παρακάτω απολαύστε τα απίστευτα σουτ του ηγέτη των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στην προπόνηση της Team USA:

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });