Ο Κερ εξήγησε γιατί ο Τέιτουμ δεν έπαιξε δευτερόλεπτο κόντρα στη Σερβία: «Θα πάρει τις ευκαιρίες του»

Ο Κερ εξήγησε γιατί ο Τέιτουμ δεν έπαιξε δευτερόλεπτο κόντρα στη Σερβία: «Θα πάρει τις ευκαιρίες του»

Χρήστος Τσάλτας 20:57 - 28.07.2024 / Ανανεώθηκε: 21:03 - 28.07.2024

Ο Τζέισον Τέιτουμ δεν αγωνίστηκε δευτερόλεπτο στην πρεμιέρα της Team USA κόντρα στην Σερβία και ο Στιβ Κερ έδωσε την δική του εξήγηση για το θέμα, δείχνοντας πως η πίστη του στον ηγέτη των Μπόστον Σέλτικς παραμένει ακέραιη.

Η νίκη της Team USA απέναντι στην Σερβία ήταν άνετη, με το τελικό 110-84 να αποτυπώνει την εξέλιξη της αναμέτρησης, αλλά και την ανωτερότητα των παικτών του Στιβ Κερ σε όλη τη διάρκεια του 40λεπτου.

Την ίδια ώρα όμως με το πέρας του αγώνα άνοιξε κουβέντα όχι για κάποιον παίκτη που αγωνίστηκε στην αναμέτρηση, αλλά για έναν παίκτη που δεν έπαιξε δευτερόλεπτο. Ο Τζέισον Τέιτουμ δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση και μαζί με τον Ταϊρίς Χαλιμπάρτον παρακολούθησαν όλο το παιχνίδι από την άκρη του πάγκου.

Ο Κερ «πάρκαρε» στον πάγκο πάνω από μισό δις δολάρια στην αναμέτρηση με την Σερβία!

Ο Κερ «πάρκαρε» στον πάγκο πάνω από μισό δις δολάρια στην αναμέτρηση με την Σερβία!

Η Team USA μετέτρεψε σε περίπατο την αναμέτρηση κόντρα στην Σερβία, με τον Στιβ Κερ να έχει την.... πολυτέλεια να μην βάζει δευτερόλεπτο δύο παίκτες που έχουν συμβόλαια άνω των 200 εκατ. δολαρίων στο ΝΒΑ!

Ο προπονητής των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς παραδέχτηκε πως το πλάνο ήταν εξ αρχής ο Τέιτουμ να μην αγωνιστεί δευτερόλεπτο, θέλοντας να βάλει σε ρυθμό αγώνα τον Κέβιν Ντουράντ, που μέτρησε 23 πόντους με 8/9 σουτ. Παράλληλα, υπογράμμισε πως ο JT θα πάρει χρόνο συμμετοχής στα επόμενα παιχνίδια, δείχνοντας την εμπιστοσύνη του στις δυνατότητες του χαρισματικού άσου.

«Χρησιμοποιήσαμε τους συνδυασμούς που πιστεύαμε ότι θα ήταν οι καλύτεροι στο γήπεδο και λειτούργησε. Το χειρίστηκε πολύ καλά το θέμα. Ο Τέιτουμ θα αφήσει το στίγμα του και θα πάρει ευκαιρίες», είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Team USA με το πέρας της αναμέτρησης.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });