Συγκλονίζει ο πατέρας του Καραλή: «Παιδί μου κερδίσαμε. Τον ρατσισμό, την άβυσοο, τους δαίμονες»
i

©Intime

Συγκλονίζει ο πατέρας του Καραλή: «Παιδί μου κερδίσαμε. Τον ρατσισμό, την άβυσοο, τους δαίμονες»

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:31 - 12.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:46 - 12.08.2024

Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του Εμμανουήλ Καραλή, Χάρη μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων.

Την ομορφότερη περίοδο της ζωής του περνά ο Εμμανουήλ Καραλής. Ο 24χρονος αθλητής αρχικά κατάφερε και ανέβηκε στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα του άλμα επί κοντώ με μια καταπληκτική παρουσία και στη συνέχεια ήταν ο σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής (μαζί με την Ευαγγελία Πλατανιώτη) στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024».

Λίγες ώρες μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων, ο πατέρας του Μανόλο, Χάρης με μία συγκλονιστική ανάρτηση στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, έστειλε ένα μοναδικό μήνυμα, όχι μόνο απευθυνόμενος στο παιδί του, αλλά και στην κοινωνία γενικότερα:

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην ανάρτησή του:

«Παιδί μου κερδίσαμε! Το μετάλλιο αυτό ανήκει στην οικογένεια μας! Ειναι η δίκη μας ΝΙΚΗ! Δώσαμε μάχες και τις κερδίσαμε!

Νικήσαμε τους φόβους μας, παλέψαμε με δαίμονες, νικήσαμε τον ρατσισμό και την άβυσσο που παραλίγο να μας καταπιεί! Και ΝΑΙ βγήκαμε ΝΙΚΗΤΕΣ!

Γιε μου υπάρχει και καλύτερος κόσμος και ανήκεις σε αυτόν!!!».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });