Ανησυχία για Εμπίντ: Αισθάνεται ενοχλήσεις στον αστράγαλο

Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Ανησυχία για Εμπίντ: Αισθάνεται ενοχλήσεις στον αστράγαλο

Sportal newsroom 13:20 - 07.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:21 - 07.08.2024

Ανησυχία υπάρχει στις τάξεις της Team USA όσον αφορά την κατάσταση του Τζοέλ Εμπίν που αισθάνεται ενοχλήσεις στον αστράγαλο.

Ο Τζοέλ Εμπίντ δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο του προημιτελικού της Team USA απέναντι στη Βραζιλία, όπου οι Αμερικάνοι έκαναν δική τους με ευκολία την πρόκριση στα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων.

Εκεί η παρέα του ΛεΜπρόν Τζέιμς θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Νίκολα Γιόκιτς και ο Στιβ Κερ έχει μια μικρή ανησυχία για τον δικό του ψηλό, Τζοέλ Εμπίντ, καθώς κόντρα στη σελεσάο αποχώρησε νιώθοντας ενοχλήσεις στον αστράγαλο.

Η Γαλλία φιλοδοξεί να πετύχει κάτι που στο παρελθόν έχει καταφέρει μόνο η Team USA

Η Γαλλία φιλοδοξεί να πετύχει κάτι που στο παρελθόν έχει καταφέρει μόνο η Team USA

Η οικοδέσποινα Γαλλία εξασφάλισε την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά και στοχεύει σε κάτι που μόνο η Team USA των Μάικλ Τζόρνταν, Τσαρλς Μπάρκλεϊ και Πάτρικ Γιούιν έχει πετύχει.

Ο ίδιος ο προπονητής της Team USA, έδωσε τα συγχαρητήριά του στον Καμερουνέζο σέντερ των Φιλαδέλφεια Σίξερς αποκαλύπτοντας τις ενοχλήσεις, οι οποίες δεν του επέτρεψαν να αγωνιστεί στο δεύτερο μισό του προημιτελικού. Στο πρώτο μισό ο Εμπίντ μέτρησε 14 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ είναι άγνωστο ακόμα αν θα καταφέρει να ενισχύσει τις ΗΠΑ στον ημιτελικό με τη Σερβία την Πέμπτη 8 Αυγούστου στις 22:00.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });