Η εξήγηση του Κερ για τον παραγκωνισμό του Εμπίντ με Νότιο Σουδάν και η επιστροφή στη δράση με Πουέρτο Ρίκο

Η εξήγηση του Κερ για τον παραγκωνισμό του Εμπίντ με Νότιο Σουδάν και η επιστροφή στη δράση με Πουέρτο Ρίκο

Χρήστος Τσάλτας 00:34 - 01.08.2024 / Ανανεώθηκε: 00:50 - 01.08.2024

Ο Στιβ Κερ αναφέρθηκε στον λόγο πίσω από την αιτία που ο Τζοέλ Εμπίντ δεν αγωνίστηκε δευτερόλεπτο απέναντι στο Νότιο Σουδάν, ενώ υπογράμμισε πως θα βρίσκεται στην αρχική πεντάδα της Team USA κόντρα στο Πουέρτο Ρίκο.

Απέναντι στο Νότιο Σουδάν η Team USA επιβεβαίωσε τον χαρακτήρα του φαβορί και χωρίς να δυσκολευτεί κατάφερε να φτάσει στη νίκη και να κάνει το 2Χ2 στον όμιλο. Ένα αποτέλεσμα που είχε τη δική του σημασία, καθώς αφενός οι παίκτες του Στιβ Κερ έκλεισαν θέση για τα προημιτελικά, αφετέρου εξασφάλισαν την πρώτη θέση στον όμιλο, με μία «στροφή» πριν από το τέλος.

Το θέμα της βραδιάς ωστόσο δεν ήταν για κάποιον από τους παίκτες που αγωνίστηκαν, αλλά για έναν παίκτη που δεν πάτησε στο παρκέ δευτερόλεπτο. Ο Τζοέλ Εμπίντ έμεινε εκτός ροτέισιον για το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής, όντας ο μοναδικός παίκτης των Αμερικανών που δεν έπαιξε στιγμή.

Άλλος ένας περίπατος για την Team USA για να περάσει στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων

Άλλος ένας περίπατος για την Team USA για να περάσει στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων

Η Team USA επικράτησε άνετα απέναντι στο Νότιο Σουδάν, που έδειξε ξανά το μαχητικό του πρόσωπο, με σκορ 103-86 για να τερματίσει πρώτη στον όμιλό της εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα προημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά.

Ο Στιβ Κερ ρωτήθηκε, όπως ήταν φυσιολογικό, για την κίνηση αυτή, εστιάζοντας στον τομέα προσαρμογής της ομάδας του στα σχήματα των Νοτιοσουδανών, τους οποίους η Team USA είχε αντιμετωπίσει και σε φιλικό προετοιμασίας στο Λονδίνο.

Παράλληλα ο έμπειρος κόουτς αναφέρθηκε στην αναμέτρηση κόντρα στο Πουέρτο Ρίκο, για την 3η αγωνιστική, αποκαλύπτοντας πως ο Εμπίντ θα βρίσκεται ξανά στην αρχική πεντάδα των Αμερικανών, με το ροτέισιον να συνεχίζεται ενόψει των νοκ άουτ αγώνων που έρχονται στη δεύτερη εβδομάδα των Ολυμπιακών Αγώνων.

«Αυτή είναι η πιο γρήγορη ομάδα στο τουρνουά που παίζουμε. Θέλαμε να ματσάρουμε την ταχύτητα. Έβαλαν 14 τρίποντα απέναντί μας στο Λονδίνο. Όλο το παιχνίδι σήμερα ήταν αλλαγές και πάντα μπροστά τους. Ο Εμπιντ δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με το Νότιο Σουδάν γιατί θέλαμε να «ματσάρουμε» την ταχύτητα του Νοτίου Σουδάν με τα σχήματά μας. Θα είναι στην αρχική πεντάδα κόντρα στο Πουέρτο Ρίκο με Λεμπρόν Τζέιμς, Στεφ Κάρι, Ντέβιν Μπούκερ και Τζρου Χόλιντεϊ», ήταν τα λόγια του.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });