Η κίνηση-έκπληξη του Κερ με τον Ντουράντ ενόψει των νοκ άουτ των Ολυμπιακών Αγώνων

Κέβιν Ντουράντ

Η κίνηση-έκπληξη του Κερ με τον Ντουράντ ενόψει των νοκ άουτ των Ολυμπιακών Αγώνων

Χρήστος Τσάλτας 08:37 - 05.08.2024 / Ανανεώθηκε: 08:37 - 05.08.2024

Ο Κέβιν Ντουράντ αποτελεί βασικό επιθετικό πόλο της Team USA στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, με τον Στιβ Κερ να έχει βρει τρόπο να κρατήσει ισορροπίες σε ένα «λαμπερό» ρόστερ.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστός ο τραυματισμός του Κέβιν Ντουράντ στη γάμπα, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της Team USA, ο Στιβ Κερ τον περίμενε, καθώς είχε ξεχωριστό χώρο στο πλάνο του. Τον KD άλλωστε τον γνωρίζει πολύ καλά από την συνύπαρξή τους στο Γκόλντεν Στέιτ και τους Ουόριορς, την ώρα που η ικανότητα και το χάρισμά του στην εκτέλεση παραμένουν σε τρομερά υψηλό επίπεδο.

Η επιστροφή του ηγέτη των Φοίνιξ Σανς έγινε στην πρεμιέρα των Ολυμπιακών Αγώνων, κόντρα στην Σερβία. Εκεί ο KD πήρε... φωτιά και με 23 πόντους θύμισε σε όλους ποιος πραγματικά είναι ο Slim Reaper. Σε εκείνο το παιχνίδι μάλιστα ήρθε από τον πάγκο και έκανε τη διαφορά, με τη συνθήκη αυτή να μένει και στα επόμενα 2 παιχνίδια της ομάδας του στη φάση των ομίλων.

Τώρα οι Αμερικανοί μετρούν αντίστροφα για τον προημιτελικό κόντρα στην Βραζιλία, με την συνθήκη αυτή να μην αλλάζει. Διότι στο πλάνο του Κερ ο Ντουράντ είναι η πρώτη αλλαγή στο παιχνίδι. Τι σημαίνει αυτό; Πως μέχρι το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων ο Ντουράντ θα έρχεται από τον πάγκο για τους Αμερικανούς, κάτι που αλλάζει τις ισορροπίες και τους συσχετισμούς.

Ο Ντουράντ μέχρι στιγμής μετράει 16 πόντους κατά μέσο όρο με 71,4% στα τρίποντα, με τον ρόλο που του έχει αναθέσει ο Κερ, του παίκτη που έρχεται από τον πάγκο και αλλάζει τις ισορροπίες με την συνέπειά του στην επίθεση, να του ταιριάζει γάντι. Ήδη άλλωστε ο Τζέισον Τέιτουμ μετράει δύο παιχνίδια στην αρχική πεντάδα των Αμερικανών, έπειτα από το DNP στην πρεμιέρα απέναντι στην Σερβία, ενώ στο παιχνίδι με την Βραζιλία αναμένεται να επιστρέψει στη δράση και ο Τζρου Χόλιντεϊ, κάνοντας ακόμα πιο γεμάτο και πλήρες το ροτέισιον των Αμερικανών την πιο κρίσιμη ώρα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });