Ο αγέραστος ΛεΜπρόν Τζέιμς το πήρε πάνω του και το γύρισε κόντρα στο μαχητικό Νότιο Σουδάν! (vids)

ΛεΜπρόν Τζέιμς - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Ο αγέραστος ΛεΜπρόν Τζέιμς το πήρε πάνω του και το γύρισε κόντρα στο μαχητικό Νότιο Σουδάν! (vids)

Ευτυχία Οικονομίδου 00:15 - 21.07.2024 / Ανανεώθηκε: 00:15 - 21.07.2024

Καμία σημασία δεν έχει η ηλικία όταν γίνεται λόγος για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς. Η Team USA βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο κόντρα στο Νότιο Σουδάν στο μεταξύ τους φιλικό, όμως ο «βασιλιάς» πήρε την ομάδα στις πλάτες του και την οδήγησε στη νίκη (101-100) όντας μάλιστα και καθοριστικός στο φινάλε.

Το Νότιο Σουδάν παραλίγο να... τρομάξει την Team USA με τους NBAers να βρίσκονται πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να ανεβάζει... στροφές και να βγαίνει μπροστά για να καταφέρουν οι Αμερικάνοι να κάνουν την ανατροπή.

Η ομάδα του Στιβ Κερ βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο μετά τα μισά του πρώτου δεκαλέπτου και μάλιστα το Νότιο Σουδάν εκτόξευσε το προβάδισμά του στην δεύτερη περίοδο φτάνοντας μάλιστα μέχρι και το +15 (28-43).

Στο δεύτερο μέρος του αγώνα, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ήταν εκείνος που το πήρε πάνω του γυρνώντας τούμπα το παιχνίδι με την πολύτιμη βοήθεια του Στεφ Κάρι. Ο «βασιλιάς» ολοκλήρωσε το ματς με 23 πόντους, 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ, με τον Κάρι να ακολουθεί με 12 πόντους και 3 τρίποντα εκείνη την κρίσιμη στιγμή. Οι Αμερικάνοι έτρεξαν 14-0 σερί για να πάρουν και πάλι το πάνω χέρι.

Το Νότιο Σουδάν πάντως έκανε υπεράνθρωπη προσπάθεια καταφέρνοντας να ρίξει 100άρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ λίγο έλειψε να πάρει και το παιχνίδι στο τέλος. Εν τέλει ηττήθηκε με 100-101, ωστόσο η Team USA βίωσε το σοκ σε αυτή την κατά τ' άλλα φιλική αναμέτρηση.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });