Ο Κερ «πάρκαρε» στον πάγκο πάνω από μισό δις δολάρια στην αναμέτρηση με την Σερβία!

Ο Κερ «πάρκαρε» στον πάγκο πάνω από μισό δις δολάρια στην αναμέτρηση με την Σερβία!

Χρήστος Τσάλτας 20:23 - 28.07.2024 / Ανανεώθηκε: 20:24 - 28.07.2024

Η Team USA μετέτρεψε σε περίπατο την αναμέτρηση κόντρα στην Σερβία, με τον Στιβ Κερ να έχει την.... πολυτέλεια να μην βάζει δευτερόλεπτο δύο παίκτες που έχουν συμβόλαια άνω των 200 εκατ. δολαρίων στο ΝΒΑ!

Το έργο της Team USA απέναντι στην Σερβία έμοιαζε δύσκολο στο ξεκίνημα του αγώνα. Οι παίκτες του Στιβ Κερ όμως το έκαναν... εύκολο και μάλιστα μετέτρεψαν την πρεμιέρα τους στο Ολυμπιακό Τουρνουά σε περίπατο, με το εμφατικό 110-84 να αποτυπώνει την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Οι Αμερικανοί δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι σε καμία στιγμή της αναμέτρησης, δείχνοντας έτοιμοι για κάθε πρόκληση που θα έβρισκαν από τον Νίκολα Γιόκιτς και τους συμπαίκτες του. Σε μια εμφάνιση ξεκάθαρο μήνυμα για τη συνέχεια.

Στο παιχνίδι της Κυριακής μάλιστα ο προπονητής των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς χρησιμοποίησε 10 από τους 12 παίκτες που είχε στη διάθεσή του. Στο παιχνίδι αυτό δεν πήραν δευτερόλεπτο συμμετοχής δύο σταρ πρώτης γραμμής. Ο λόγος για τους Τζέισον Τέιτουμ και Ταϊρίς Χαλιμπάρτον, που είδαν το παιχνίδι από την άκρη του πάγκου σε όλη τη διάρκεια του 40λεπτου.

Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε τεράστια εντύπωση και απορίες. Δεδομένου πως και οι δύο έρχονται από την καλύτερη σεζόν της καριέρας τους, με συμβόλαια που προκαλούν ζάλη. Για την ακρίβεια, ο Τέιτουμ έχει υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 5 ετών με απολαβές στα 313 εκατ. δολάρια, ενώ ο «Χάλι» έχει υπογράψει συμβόλαιο που φτάνει στα 244 εκατ. συνολικά.

Στο παιχνίδι με την Σερβία όμως ο Κερ είχε την... πολυτέλεια να «παρκάρει» στον ππάγκο πάνω από μισό δις δολάρια, σε μια εξέλιξη που δείχνει το -τρομακτικό- βάθος πάγκου που έχουν οι Αμερικανοί σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });