Τεντόγλου: «Αυτά που λένε είναι... παπατζιλίκια»! (vid)
i

©Glomex

Τεντόγλου: «Αυτά που λένε είναι... παπατζιλίκια»! (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:27 - 04.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:39 - 04.08.2024

Ο Μίλτος Τεντόγλου στις δηλώσεις που έκανε στη μικτή ζώνη μετά την πρόκριση στον τελικό του άλματος εις μήκος φάνηκε έτοιμος για το χρυσό, ενώ σχολίασε κι όσα λέγονται για την κατάσταση του ταρτάν.

Μερικά δευτερόλεπτα χρειάστηκε ο Μίλτος Τεντόγλου για να πάρει την πρόκριση στον τελικό του άλματος εις μήκος. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης με ένα μόλις άλμα πήρε άνετα το εισιτήριο για τη μάχη του μεταλλίου.

Ο 26χρονος Έλληνας άλτης μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, μετά την πρόκρισή του στον τελικό του άλματος εις μήκος μίλησε για την επίδοσή του κι ανέβασε τον πήχη κατακόρυφα, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο στάδιο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την επίδοσή του: «Το στάδιο ήταν πολύ καλό, το ταρτάν είναι πολύ ωραίο, όμως είχε λίγο κρύο για εμένα σήμερα. Έλληνες είμαστε, κάνει πολλή ζέστη στην Ελλάδα. Όταν κάναμε το πρωί ζέσταμα με 17 βαθμούς έχει μία διαφορά και είχε λίγο αντίθετο άνεμο. Δεν ξέρω ακριβώς πόσο είχε, αλλά ένιωθα αέρα όταν έτρεχα.

Κατά τα άλλα, δεν ήταν δύσκολο για εμένα να κάνω 8,15μ. ούτε 8,30μ. Μπορώ να πηδήξω πολύ παραπάνω. Ήταν κάτι πολύ απλό για εμένα σήμερα. Ήταν ελεγχόμενη προσπάθεια και θα δούμε σε δύο ημέρες που θα τα δώσω όλα πώς θα πάει».

Το ταρτάν: «Αυτά που λένε για το 2%, δεν ξέρω για το πόσο ισχύει, νομίζω είναι… παπατζιλίκια.. Μοιάζει πολύ με το Τόκιο. Εγώ σε αυτά τα ταρτάν πιάνω πολύ την αντίδραση».

Την κατάστασή του: «Εάν με ευνοούσε λίγο ο καιρός, θα μπορούσα και λίγο παραπάνω. Για να κάνεις ρεκόρ, πρέπει να σε ευνοούν λίγο οι συνθήκες, δεν κάνεις έτσι εύκολα. Αλλά μπορώ να κάνω ρεκόρ».

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });