«Έπεσε» το Twitter με Τεντόγλου: «Πού είναι ο καφές μου ρε; Ο ιπτάμενος που αγαπάμε»

Μίλτος Τεντόγλου

«Έπεσε» το Twitter με Τεντόγλου: «Πού είναι ο καφές μου ρε; Ο ιπτάμενος που αγαπάμε»

Κώστας Τόπας 09:06 - 07.08.2024 / Ανανεώθηκε: 09:06 - 07.08.2024

Ο Μίλτος Τεντόγλου γνώρισε την αποθέωση στο Twitter μετά το ιστορικό χρυσό του στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού. Ο Έλληνας αθλητής με καλύτερο άλμα στα 8,48 μέτρα ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου για δεύτερη διαδοχική διοργάνωση Ολυμπιακών αγώνων.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Μίλτος Τεντόγλου μπαίνει στο πάνθεον του μήκους αφού έγινε ο -μόλις- δεύτερος αθλητής στην ιστορία, που θα έχει δύο διαδοχικά χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια στο αγώνισμα, μετά τον αξεπέραστο Αμερικανό, Καρλ Λιούις, ο οποίος ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου σε τέσσερις διαδοχικούς Ολυμπιακούς Αγώνες (1984, 1988, 1992, 1996).

Οπως είναι λογικό, ο Έλληνας αθλητής γνώρισε την αποθέωση στο Twitter. Ορισμένοι τον αποκαλούν τον πιο κουλ Ολυμπιονίκη, ενώ ένας σχολιαστής κάνει λόγο για «επική είσοδος Τεντογλου λες και πηγαίνει στη πισίνα του ξενοδοχείου για μπάνιο». «Ασύλληπτος ο τύπος, τρομερή ψυχολογία, μακάρι χρυσό αγόρι μου, η μεγάλη μας ελπίδα», συνεχίζει το σχόλιο.

«Όταν επιστρέφεις στη δουλειά μετά τις διακοπές», έγραψε χαρακτηριστικά ένας χρήστης στο Twitter ενώ ένας άλλος συμπλήρωσε: «Εντάξει βαριόμουν λίγο γιατί έπαιζα και καλά παιχνιδάκια στο pc αλλά αφού ήρθα λέω να το σηκώσω».

Από την άλλη, η επίσημη σελίδα των Ολυμπιακών Αγώνων τον χαρακτήρισε Βασιλιά του μήκους που κράτησε το στέμμα του. 

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });