Τεντόγλου: «Είχα θέμα με τα παπούτσια μου, καλή επιτυχία Κατερίνα!»
i

© Intime

Τεντόγλου: «Είχα θέμα με τα παπούτσια μου, καλή επιτυχία Κατερίνα!»

Sportal newsroom 20:06 - 07.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:09 - 07.08.2024

Ο Μίλτος Τεντόγλου μίλησε λίγο μετά την απονομή του χρυσού μεταλλίου, αναφέρθηκε στο θέμα που είχε με τα παπούτσια του, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία αγωνιζόταν εκείνη την ώρα.

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού. Ο Έλληνας αθλητής με καλύτερο άλμα στα 8,48 μέτρα ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου για δεύτερη διαδοχική διοργάνωση Ολυμπιακών αγώνων.

Το «Σπίτι της Γυμναστικής» θα πάρει το όνομα του Λευτέρη Πετρούνια

Το «Σπίτι της Γυμναστικής» θα πάρει το όνομα του Λευτέρη Πετρούνια

Ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, αποκάλυψε κατά την επιστροφή του Λευτέρη Πετρούνια πως το «Σπίτι της Γυμναστικής» θα στεγαστεί στο ποδηλατοδρόμιο και θα πάρει το όνομα του «Μίδα των κρίκων».

Λίγο μετά την απονομή του χρυσού μεταλλίου του, ο Μίλτος Τεντόγλου προχώρησε σε μία... αποκάλυψη, η οποία αφορά το πρόβλημα που προέκυψε τα τελευταία 24ωρα με τα παπούτσια του που χρειάστηκε να αλλάξει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Χαίρομαι πάρα πολύ που κρατάω το χρυσό μετάλλιο. Την απονομή την ευχαριστήθηκα. Έχω ακούσει πολλές φορές τον Εθνικό ύμνο σε πολλά μέρη του κόσμου, αλλά πάντα είναι διαφορετικό στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό εδώ. Μου άρεσε περισσότερο σήμερα που υπήρχε κόσμος στις κερκίδες. Στο Τόκιο δεν υπήρχε κανένας. Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ.

Είμαι περήφανος. Είδα πάλι τον αγώνα μου, όλες τις λεπτομέρειες και μπορώ να πως πως είμαι ευχαριστημένος. Όλα μου τα άλματα ήταν μεγάλα και τεχνικά ήταν ωραία. Είχα ένα θέμα τις τελευταίες μέρες με τα παπούτσια μου κι έπρεπε να φορέσω καινούριο μοντέλο. Δεν είχα χρόνο να το συνηθίσω. Καλή επιτυχία στην Κατερίνα Στεφανίδη».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });