Στο πλευρό της Εθνικής και στην Λιλ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο (pics)

Στο πλευρό της Εθνικής και στην Λιλ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο (pics)

Sportal newsroom 18:09 - 29.07.2024 / Ανανεώθηκε: 18:09 - 29.07.2024

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ταξίδεψε στη Λιλ για να βρίσκεται στο πλευρό του Βασίλη Σπανούλη και των παικτών του, δίνοντας τη θετική του ενέργεια σε αυτή την προσπάθεια.

Αγωνιστικά απουσιάζει, λόγω του τραυματισμού του στο πόδι, όμως πνευματικά είναι πάντα εκεί και δεν το κρύβει ποτέ. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στηρίζει κάθε φορά την Εθνική ομάδα, εμπράκτως, κάτι που έκανε και στην προσπάθειά της στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Thanasty ταξίδεψε μέχρι τη Λιλ για να βρεθεί στο πλευρό των παικτών του Βασίλη Σπανούλη, μεταφέροντας τη θετική ενέργειά του ενόψει του κρίσιμου αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων, κόντρα στην Ισπανία. Εκεί όπου στόχος είναι η πρώτη νίκη στον όμιλο, έπειτα από την ήττα της πρεμιέρας κόντρα στον Καναδά.

Ο Βασίλης Σπανούλης προειδοποιεί: «Να μην μας συνεπάρουν τα συναισθήματα...»

Ο Βασίλης Σπανούλης προειδοποιεί: «Να μην μας συνεπάρουν τα συναισθήματα...»

Μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης της Εθνικής, πριν το αυριανό (30/7, 12:00, ΕΡΤ1) ματς με την Ισπανία, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Βασίλης Σπανούλης ανέλυσε τα δεδομένα...

Κατά τη διάρκεια του Προολυμπιακού Τουρνουά ο Αντετοκούνμπο βρισκόταν σταθερά στο πλευρό των διεθνών, πίσω από τον πάγκο της «γαλανόλευκης» στα παιχνίδια του ΣΕΦ, προσπαθώντας να τους εμψυχώσει με την παρουσία του. Κάτι που θέλει να κάνει και στο κομβικό παιχνίδι της Τρίτης, όπου η νίκη είναι μονόδρομος για την «επίσημη αγαπημένη».

Κάθε καλοκαίρι άλλωστε ο εκρηκτικός φόργουορντ φωνάζει παρών στα ραντεβού της «γαλανόλευκης» και έτσι και τώρα, παρά τον σοβαρό τραυματισμό του, ταξίδεψε στη Γαλλία για να βρίσκεται στο πλευρό των συμπαικτών του, με τους οποίους και συνομίλησε με το πέρας της προπόνησης στη γαλλική πόλη.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });