Θωμάς Χρήστου: «Αν δεν υπήρχε ο Ολυμπιακός, ο Απόστολος δεν θα έκανε ποτέ πρωταθλητισμό»

Απόστολος Χρήστου

i

©Intime

Θωμάς Χρήστου: «Αν δεν υπήρχε ο Ολυμπιακός, ο Απόστολος δεν θα έκανε ποτέ πρωταθλητισμό»

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:41 - 07.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:46 - 07.08.2024

Η απάντηση του πατέρα του Απόστολου Χρήστου, Θωμά σε όσους έκριναν τον ασημένιο Ολυμπιονίκη του Παρισιού για την αφιέρωση του μεταλλίου στον Ολυμπιακό.

Ο Απόστολος Χρήστου κατά την άφιξή του στην Ελλάδα το βράδυ της Τρίτης (6/8) κι έχοντας το ασημένιο μετάλλιο κρεμασμένο στο στήθος δήλωσε πως είναι δώρο στον Ολυμπιακό που συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής. Τα λόγια του ασημένιου Ολυμπιονίκη στα 200μ. ύπτιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού έγιναν αντικείμενο κριτικής κι ο πατέρας του, Θωμάς μέσω των social media έσπευσε να απαντήσει σε όσους «επιτέθηκαν» στον γιο του για τις δηλώσεις του.

«Είτε μας αρέσει είτε όχι ...

Εάν δεν υπήρχε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός στο δρόμο του Απόστολου από το 2013 , ώστε να τον υποστηρίξει με την τεχνογνωσία ενός πρότυπου αθλητικού Οργανισμού και να τον προστατεύσει ο Απόστολος θα είχε διακόψει τον πρωταθλητισμό υψηλού επιπέδου!!!

Οι γονείς ήταν αδύνατο τότε να διαχειριστούν από μόνοι τους την αθλητική καριέρα ενός Παγκοσμίου Πρωταθλητή Εφήβων το 2013 όταν όλα τα υπόλοιπα αθλητικά σωματεία όπως και ο ερασιτεχνικός αθλητισμός γενικότερα ήταν τότε σε κατάσταση αποσύνθεσης και διάλυσης ...

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός κράτησε τον Απόστολο όρθιο στο κρίσιμο χρονικά σημείο της αθλητικής του καριέρας και σήμερα όλη η Ελλάδα είναι υπερήφανη!», ανέφερε σχετικά ο πατέρας του αργυρού Ολυμπιονίκη σε ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο facebook.

Γιατί τα κρεβάτια των αθλητών στο Ολυμπιακό Χωριό είναι από χαρτόκουτα
SPORT+

12:06 - 07.08.2024

Γιατί τα κρεβάτια των αθλητών στο Ολυμπιακό Χωριό είναι από χαρτόκουτα

Η Coco Gauff θεωρείται και είναι αθλήτρια υψηλού προφίλ. Η 20χρονη τενίστρια ήταν νικήτρια του U.S. Open, μία από τους σημαιοφόρους της Team USA και από τους πιο «εμπορικούς» αθλητές στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });