Το Ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ έρχεται στο Netflix

Το Ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ έρχεται στο Netflix

Ευτυχία Οικονομίδου 22:33 - 23.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:33 - 23.08.2024

Το τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 θα γίνει ντοκιμαντέρ στην πλατφόρμα του Netflix.

Λίγος καιρός πέρασε από τη μέρα που τελείωσαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού, όταν η υπερδύναμη της Team USA κατέκτησε ξανά το χρυσό μετάλλιο στον τελικό κόντρα στην οικοδέσποινα Γαλλία και η πλατφόρμα του Netflix αποφάσισε να δημιουργήσει ένα ντοκιμαντέρ που θα αφορά το συγκεκριμένο μπασκετικό τουρνουά.

«Ξαναζήστε το ταξίδι από το πρώτο τζάμπολ έως και την Ολυμπιακή δόξα», έγραψε στον επίσημο λογαριασμό του στο «Χ» το Netflix προαναγγέλλοντας το εν λόγω ντοκιμαντέρ το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2025 χωρίς όμως να γίνεται γνωστή η ακριβής ημερομηνία, που οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν.

Σίγουρα θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δει κανείς όχι μόνο την Ελλάδα και την πορεία της με πρωτοστάτη τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και τη ραψωδία του Στεφ Κάρι και του ΛεΜπρόν Τζέιμς που οδήγησαν την Team USA σε μία ακόμη διάκριση στην πρώτη θέση του βάθρου.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });