Τολιόπουλος: «Φθάσαμε κοντά στη νίκη. Πάμε να... χτυπήσουμε τα άλλα δύο ματς»

Βασίλης Τολιόπουλος

i

© Intime

Τολιόπουλος: «Φθάσαμε κοντά στη νίκη. Πάμε να... χτυπήσουμε τα άλλα δύο ματς»

Sportal newsroom 00:22 - 28.07.2024 / Ανανεώθηκε: 00:22 - 28.07.2024

Ο Βασίλης Τολιόπουλος αμέσως μετά την ολοκλήρωση της πρεμιέρας της Εθνικής στο Παρίσι, μίλησε για την ήττα κόντρα στον Καναδά, αλλά και για την επόμενη μέρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Εθνική ομάδα έκανε μία σπουδαία προσπάθεια, κόντρα σε μία από τις πιο ποιοτικές ομάδες του Ολυμπιακού Τουρνούα. Ο Καναδάς επικράτησε, αλλά «κάναμε μία καλή εμφάνιση» σχολίασε ο Βασίλης Τολιόπουλος στην κάμερα της ΕΡΤ, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Θύμισε πως «οι αντίπαλοί μας έχουν σπουδαία ομάδα. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο και εμείς φθάσαμε πολύ κοντά στη νίκη στην πρεμιέρα». Δεν ήθελε, σε σχετική ερώτηση, να απαντήσει αν υπήρχαν παράπονα για τη διαιτησία καθώς «δεν είναι αυτή η δουλειά μου. Εγώ κοιτάω την προσπάθεια που κάνουμε εντός αγωνιστικού χώρο». Εκεί που «κάναμε λάθη στην άμυνα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και θα πρέπει να βελτιωθούμε».

Ο γκαρντ του Άρη σημείωσε πως «ακόμα η πρόκριση... παίζεται. Ήρθαμε στο Παρίσι για να χτυπήσουμε και τα τρία ματς του ομίλου. Χάσαμε το πρώτο, αλλά έχουμε στο πρόγραμμα άλλα δύο» και το επόμενο είναι αυτό με την Ισπανία (Τρίτη30/7, 12:00).

Στο πρώτο παιχνίδι της ζωής του σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Τολιόπουλος έπαιξε 19 λεπτά στην αναμέτρηση και κατέγραψε στη στατιστική του 9 πόντους με 1/5 τρίποντα, 1/2 δίποντα και 4/*4 βολές. Είχε επίσης 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 κλέψιμο.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });