Τολιόπουλος: «Ο κόσμος έχει αγαπήσει ξανά την Εθνική»

Βασίλης Τολιόπουλος

Τολιόπουλος: «Ο κόσμος έχει αγαπήσει ξανά την Εθνική»

Ο Βασίλης Τολιόπουλος μίλησε κατά την άφιξη της Εθνικής μας στο «Ελ. Βενιζέλος», με τον διεθνή γκαρντ να αναφέρεται στην μεγάλη προσπάθρια που έγινε στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Εθνική μας, μετά τον αποκλεισμό της στη φάση των Προημιτελικών από τη Γερμανία, επέστρεψε στην Ελλάδα και ο Βασίλης Τολιόπουλος μίλησε για τα όσα έζησε εκείνος και οι συμπαίκτες του στο Παρίσι.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βασίλης Τολιόπουλος:

Για την εμπειρία του ο Βασίλης Τολιόπουλος είπε: «Ήταν μια εκπληκτική, το περιμέναμε πως και πως, είχαμε δουλέψει πάρα πολύ και το ευχαριστηθήκαμε πολύ και ελπίζω να το απόλαυσε όλη η η χώρα μας».

Για το κλίμα και τις άλλες ελληνικές επιτυχίες τόνισε: «Πάρα πολύ καλό το κλίμα, δεν ήμασταν στο Παρίσι και δεν είχαμε επαφή με τα άλλα παιδιά που έφεραν αυτές τις τεράστιες επιτυχίες και συγχαρητήρια. Το ζήσαμε όμως μέσα από το τάμπλετ και τα μεταξύ μας μηνύματα».

Τέλος, ο Βασίλης Τολιόπουλος ανέφερε: «Νιώθω πως κάναμε ένα πολύ καλό καλοκαίρι και με το προολυμπιακό. Δώσαμε την ψυχή μας σε όλα τα ματς. Πιστεύω πως κάτι καλό χτίζεται για το μέλλον. Το σημαντικό είναι η επαφή του κόσμου με την Εθνική, την έχει αγαπήσει ξανά και είναι κοντά. Όλοι θέλαμε την τετράδα, ήμασταν στεναχωρημένοι που δεν το καταφέραμε. Κάποιες λεπτομέρειες μας το στοίχισαν. Ήταν μια τεράστια εμπειρία, είμαστε γεμάτοι».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Ο... βιονικός Τόμας Ουόκαπ είναι ο «στρατιώτης» που όλοι θα ήθελαν να έχουν!
EUROLEAGUE

14:54 - 07.08.2024

Ο... βιονικός Τόμας Ουόκαπ είναι ο «στρατιώτης» που όλοι θα ήθελαν να έχουν!

Δύο εξαντλητικές σεζόν με τον Ολυμπιακό σε EuroLeague και Basket League, υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα, συνολικά 188 παιχνίδια κι όμως ο Τόμας Ουόκαπ έχει απουσιάσει μόνο σε τρία. Αυτό τα λέει όλα...

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });