Λήξη «συναγερμού» για τον Τολιόπουλο

Βασίλης Τολιόπουλος

i

© Intime

Λήξη «συναγερμού» για τον Τολιόπουλο

Sportal newsroom 16:06 - 17.07.2024 / Ανανεώθηκε: 16:08 - 17.07.2024

Ευχάριστα ήταν τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο Βασίλης Τολιόπουλος μετά το φιλικό της Εθνικής με το Πουέρτο Ρίκο.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος ήταν ο άτυχος της χθεσινής (16/07) βραδιάς, αφού τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης της Εθνικής Ελλάδας με το Πουέρτο Ρίκο.

Ο διεθνής γκαρντ μετά από μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε φάνηκε πως έχει υποστεί μικρού βαθμού θλάση στο μυ της ωμοπλάτης, το οποίο σημαίνει ότι σύντομα θα είναι σε θέση να επανέλθει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων.

Τα νέα είναι, λοιπόν, ευχάριστα για την κατάσταση του Βασίλη Τολιόπουλου που θα είναι έτοιμος να παραχωρήσει τις υπηρεσίες του ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο Τολιόπουλος στο φιλικό ματς κόντρα στο Πουέρτο Ρίκο πρόλαβε να αγωνιστεί 12:19 στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς να σκοράρει (είχε 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 0/3 εντός παιδιάς), ενώ παρακολούθησε από τον πάγκο το δεύτερο μισό του αγώνα, έχοντας παράλληλα πάγο στο σημείο που πονούσε.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ, η Εθνική ομάδα έχει ρεπό την Τετάρτη (17/7), με τον τιμ μάνατζερ, Γιώργο Τσιάρα, να ταξιδεύει στη Γαλλία για να επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις σε Λιλ και Παρίσι και για να κάνει επαφές με τους αρμόδιους της οργανωτικής επιτροπής των Αγώνων.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });