Οι λεπτομέρειες του άλματος του Τομ Κρουζ στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων: Αυτό ήταν το «Mission Impossible» του (vids)

Τομ Κρουζ

i

PrtScr

Οι λεπτομέρειες του άλματος του Τομ Κρουζ στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων: Αυτό ήταν το «Mission Impossible» του (vids)

Κώστας Τόπας 10:39 - 12.08.2024 / Ανανεώθηκε: 10:39 - 12.08.2024

Ο Τομ Κρουζ πήδηξε από την κορυφή του «Σταντ Ντε Φρενς» στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού 2024 για να μεταφέρει την Ολυμπιακή σημαία στο Λος Άντζελες αλά Mission Impossible.

Ο Τομ Κρουζ, ένα από τα μεγάλα αστέρια του Χόλιγουντ, συγκέντρωσε τα φώτα πάνω του κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού 2024 μαζί με τους Billie Eilish, Snoop Dogg, Red Hot Chilli Peppers και HER.

Ο 62χρονος ηθοποιός άφησε άναυδος τους θεατές όταν πήδηξε από την κορυφή του «Σταντ Ντε Φρενς» που τον κρατούσε μόνο ένα καλώδιο, έτσι ώστε η Κάρεν Μπας, δήμαρχος του Λος Άντζελες, και η αθλήτρια Σιμόν Μπάιλς να του παραδώσουν αργότερα την Ολυμπιακή σημαία.

«Όταν τελειώνει μια τελετή, αρχίζει η επόμενη», μοιράστηκε ο Τομ Κρουζ στα κοινωνικά του δίκτυα, υποστηρίζοντας ένα μήνυμα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες 2028.

Πώς κατάφερε ο Τομ Κρουζ να φύγει από το Παρίσι με την Ολυμπιακή σημαία για να πάει στο Λος Άντζελες;

Αυτό το μήνυμα δείχνει το βίντεο με τον τρόπο με τον οποίο ο Τομ Κρουζ, οδηγώντας μια μοτοσικλέτα σε λειτουργία «Mission Impossible» και επιβιβαζόμενος σε στρατιωτικό αεροπλάνο, μετέφερε την Ολυμπιακή σημαία από το Παρίσι στο Λος Άντζελες.

Η απίστευτη άφιξη του Τομ Κρουζ στις Ηνωμένες Πολιτείες για να παραδώσει την Ολυμπιακή σημαία στο Λος Άντζελες 2028

Σε ένα άλλο βίντεο, ο Τομ Κρουζ φτάνει στο Λος Άντζελες από το Παρίσι, πηδάει με αλεξίπτωτο και παραδίδει την Ολυμπιακή σημαία στην ποδηλάτη Κέιτ Κόρτνεϊ.

Τομ Κρουζ: «Ευχαριστώ Παρίσι! Τώρα στο Λος Άντζελες»

Ο Τομ Κρουζ μοιράστηκε επίσης ένα μήνυμα και μια φωτογραφία στο X (Twitter) μετά το ιστορικό του άλμα στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων: «Ευχαριστώ Παρίσι! Τώρα στο Λος Άντζελες».

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });