Ουόκαπ: «Θα ήταν αφελές να περιμένουμε να κερδίσουμε με 20 πόντους μια τέτοια ομάδα»

Ουόκαπ: «Θα ήταν αφελές να περιμένουμε να κερδίσουμε με 20 πόντους μια τέτοια ομάδα»

Sportal newsroom 16:43 - 02.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:48 - 02.08.2024

Ο Τόμας Ουόκαπ δήλωσε περήφανος για την παρουσία της Εθνικής ομάδας στο παιχνίδι με την Αυστραλία και υπογράμμισε πως η αντίδραση των διεθνών δείχνει τον χαρακτήρα τους.

Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και ένα άκρως απαιτητικό 40λεπτο η Εθνική πανηγύρισε την πρώτη νίκη της στη φάση των ομίλων των Ολυμπιακών Αγώνων. Η «γαλανόλευκη» επικράτησε της Αυστραλίας και πλέον περιμένει το αποτέλεσμα στο παιχνίδι της Σερβίας με το Νότιο Σουδάν για να μάθει αν θα προκριθεί η όχι στην οκτάδα.

Ο Τόμας Ουόκαπ ήταν εκ των κορυφαίων της «γαλανόλευκης» και δήλωσε περήφανος για την εικόνα της ομάδας, ενώ στάθηκε στην αντίδραση που έδειξαν άπαντες.

Η Ελλαδάρα έβγαλε ψυχή, πήρε τη νίκη και περιμένει

Η Ελλαδάρα έβγαλε ψυχή, πήρε τη νίκη και περιμένει

Η Εθνική ομάδα έδειξε χαρακτήρα, ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στην Αυστραλία, όμως έφτασε στη νίκη με 77-71 και περιμένει τα αποτελέσματα των αγώνων Ισπανία-Καναδάς και Σερβία-Νότιο Σουδάν για να μάθει εάν θα βρεθεί στα προημιτελικά.

Ο διεθνής γκαρντ της Εθνικής ομάδας ανέφερε: «Δεν νομίζω ότι στο σπορ αυτό είσαι ποτέ ικανοποιημένος. Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχει κάνει αυτή η ομάδα. Είμαστε περήφανοι γι’ αυτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν λίγο απρόσεκτοι, κάναμε κάποια λάθη, όμως μπορέσαμε να διατηρήσουμε τη νίκη και τώρα περιμένουμε. Πιστεύω πως λίγο η κόπωση, λίγο η ποιότητα του αντιπάλου που έχει εμπειρία και τόσους ΝΒΑερ έπαιξε ρόλο, ανέβασαν την απόδοσή τους και θα ήταν αφελές να περιμένουμε να κερδίσουμε με 20 πόντους μια τέτοια ομάδα.

Όμως κερδίσαμε και αν έμπαινε ένα καλάθι ακόμη θα ήμασταν τώρα πιο σίγουροι. Το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα ανταποκρίθηκε στην πίεση, αντιδράσαμε έχοντας χάσει από τα χέρια μας τη νίκη στα δύο πρώτα ματς. Η αντίδρασή μας δείχνει τον χαρακτήρα μας».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });