Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ: «Χάλκινος Ολυμπιονίκης ο δικός μας, Θεόδωρος Τσελίδης!»
i

© Intime

Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ: «Χάλκινος Ολυμπιονίκης ο δικός μας, Θεόδωρος Τσελίδης!»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 20:38 - 31.07.2024 / Ανανεώθηκε: 20:38 - 31.07.2024

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ έστειλε το δικό του μήνυμα για τον Χάλκινο Θεόδωρο Τσελίδη.

Ο Θοδωρής Τσελίδης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού στην κατηγορία των -90 κιλών στο τζούντο. Ο Έλληνας αθλητής νίκησε τον Ισπανό Τριστάνι Μοσακλισβίλι με wasa-ari στον τελικό του ρεπεσάζ και ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Το μετάλλιο του Τσελίδη είναι το πρώτο για την Ελλάδα στο Παρίσι. Ο Τσελίδης, που δεν ήταν εκ των φαβορί πάλεψε σε όλους τους αγώνες του σαν πραγματικό θηρίο και θα ανέβει στο βάθρο.

Αυτή η πολύ μεγάλη επιτυχία δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, ο οποίος έστειλε το δικό του μήνυμα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Δικέφαλος:

«Τεράστια επιτυχία του Judoka του ΠΑΟΚ, Θεόδωρου Τσελίδη, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία του.

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης πήρε την πρόκριση στους «16» με νίκη του στην κατηγορία των -90kg επί του Φλορεντίνο, από τη Δομινικανή Δημοκρατία.

Στη συνέχεια προκρίθηκε στα προημιτελικά, επικρατώντας του Μαίντοφ από την Σερβία. Η ήττα του από τον Γάλλο, Αμπού, τον οδήγησε την διαδικασία των ρεπεσάζ για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.

Στα «ρεπεσάζ» ο Θεόδωρος Τσελίδης επικράτησε του Γκριγκοριάν από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, και εν συνεχεία αφού επικράτησε και του Ισπανού, Μοσακλισβίλι, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Συγχαρητήρια Θοδωρή!».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });