Τσελίδης: «Συγγνώμη που δεν μιλάω ελληνικά, είναι κάτι που θα διορθωθεί σύντομα»
i

© Intime

Τσελίδης: «Συγγνώμη που δεν μιλάω ελληνικά, είναι κάτι που θα διορθωθεί σύντομα»

Sportal newsroom 16:00 - 03.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:00 - 03.08.2024

Με μία ανάρτηση στο instagram ο Θοδωρής Τσελίδης ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη και τα μηνύματα που του έστειλε μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Με μία ιδιαίτερη ανάρτηση στο instagram, ο Θοδωρής Τσελίδης είπε τα δικά του ευχαριστώ. Ο Έλληνας τζουντόκα, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των -90 κιλών, ζήτησε παράλληλα συγγνώμη για το γεγονός ότι δεν μιλάει ελληνικά αναφέροντας ότι είναι κάτι που θα αλλάξει σύντομα.

Ο Θοδωρής Τσελίδης άνοιξε τον χορό των μεταλλίων για την Ελλάδα στο Παρίσι. Σημειώνεται ότι από εκείνη την ημέρα, ο Απόστολος Χρήστου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 200 μέτρα ύπτιο, ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου με τον Πέτρο Γκαϊδατζή ανέβηκαν στο τρίτο σκαλί του βάθρου στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών και η Μιλένα Κοντού με τη Ζωή Φιτσιού κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στην ίδια κατηγορία σκαφών. Ο Έλληνας τζουντόκα επέστρεψε στην Ελλάδα το βράδυ της Παρασκευής και γνώρισε την αποθέωση.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με υποστήριξαν και με παρακολούθησαν κατά τη διάρκεια των αγώνων. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Δεν περίμενα να λάβω τόσα πολλά μηνύματα. Ζητώ συγνώμη που δεν μπόρεσα να απαντήσω σε όλα. Χαίρομαι πολύ που διάβασα τόσο όμορφα λόγια από εσάς. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την Ελλάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να εξελιχθώ σαν αθλητής. Είμαι πολύ περήφανος που κατάφερα να κερδίσω το πρώτο Ολυμπιακό μετάλλιο στους συγκεκριμένους αγώνες για αυτή την όμορφη χώρα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας και θέλω να ζητήσω συγνώμη που δεν μιλάω Ελληνικά. Είναι κάτι το οποίο θα διορθωθεί σύντομα. Επιπλέον, θέλω να ευχαριστήσω την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο, τους προπονητές, τους γιατρούς, τους φυσιοθεραπευτές και τους φίλους μου για τη βοήθεια και τη στήριξη που μου πρόσφεραν. Εύχομαι καλή επιτυχία στην υπόλοιπη Ελληνική αποστολή. Σας ευχαριστώ όλους και πάλι», ανέφερε ο Θοδωρής Τσελίδης στο instagram.

Το χάλκινο μετάλλιο του Τσελίδη ήταν το τρίτο για την Ελλάδα στο τζούντο σε Ολυμπιακούς αγώνες. Θυμίζουμε ότι ο Ηλίας Ηλιάδης είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στην Αθήνα το 2004 και το χάλκινο μετάλλιο το 2012 στο Λονδίνο.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });